Καλώς τον Πετρο
Καλώς όρισες Πέτρο.ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕΝΩ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑ.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.
Καλως ηρθες Πετρο καλη διαμονηΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕΝΩ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑ.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.
Καλως ορισες Πετρο.ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕΝΩ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑ.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.
Γεια σου Πέτρο. Περιμένουμε σύντομα τις ιστορίες από τα κυνήγια σου. Καλή διαμονή εύχομαι και οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαστεΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕΝΩ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑ.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.
ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕΝΩ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑ.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.
Καλώς τον Παναγιώτη από την Χίο.Αν και 28 χρόνια γαμπρός στο νησί(Ολύμποι),δεν έχω κυνηγήσει ποτέ εκεί.Πήγαινα παλιά ταχτικά,αλλά με την κρίση κλπ,τώρα πάω κάθε καλοκαίρι.καλημερα στην παρεα
παρακολουθω το φορουμ και ειπα να κανω εγραφη,ειμαι ο παναγιωτης απο τη χιο κυνηγαω περδικα στο νησι και επειτα μπεκατσα εχω 2 ποιντερ και προσφατα απεκτησα και ενα σετερακι
γνωριζομαι ηδη με καποια παιδια απο το φορουμ
καλημερα στην παρεα
παρακολουθω το φορουμ και ειπα να κανω εγραφη,ειμαι ο παναγιωτης απο τη χιο κυνηγαω περδικα στο νησι και επειτα μπεκατσα εχω 2 ποιντερ και προσφατα απεκτησα και ενα σετερακι
Καλώς ήρθες Πέτρο...!ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕΝΩ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑ.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!καλημερα στην παρεα