Αργυρή καλώς ήρθες και καλή διαμονή.γεια σε ολη την παρεα! χρόνια πολλα κ καλή χρονια! ειμαι ο Αργύρης απο αμαλιαδα ηλειας κ κυνηγαω λαγο κ λιγο παπι...
Αργυρή καλώς ήρθες και καλή διαμονή.γεια σε ολη την παρεα! χρόνια πολλα κ καλή χρονια! ειμαι ο Αργύρης απο αμαλιαδα ηλειας κ κυνηγαω λαγο κ λιγο παπι...
καλώς ήλθες Γιάννη καλή διαμονήΚαλησπέρα & Καλή Χρονιά. Είμαι ο Γιάννης από το Βύρωνα και παρακολουθώ καιρό τώρα τις ωραίες συζητήσεις σας.
Καλησπερα κύριοι και καλή χρόνια σε ολους με υγεία!Με λένε Χρήστο και ειμαι από την Πρέβεζα,ειμαι τρελός με το κυνήγι και το ψαρεμα,τα θηράματα που με ενδιαφέρουν πολύ είναι το παπί και φασσα!!!
Χρήστο και Γιάννη καλώς ήρθατε στη παρέα του hunterslifeΚαλησπέρα & Καλή Χρονιά. Είμαι ο Γιάννης από το Βύρωνα και παρακολουθώ καιρό τώρα τις ωραίες συζητήσεις σας.
Καλως ηρθες Γιαννη καλη διαμονηΚαλησπέρα & Καλή Χρονιά. Είμαι ο Γιάννης από το Βύρωνα και παρακολουθώ καιρό τώρα τις ωραίες συζητήσεις σας.
Καλώς όρισες Γιάννη!Καλησπέρα & Καλή Χρονιά. Είμαι ο Γιάννης από το Βύρωνα και παρακολουθώ καιρό τώρα τις ωραίες συζητήσεις σας.
Καλως τον Γιαννη!!Καλησπέρα & Καλή Χρονιά. Είμαι ο Γιάννης από το Βύρωνα και παρακολουθώ καιρό τώρα τις ωραίες συζητήσεις σας.
Καλησπέρα & Καλή Χρονιά. Είμαι ο Γιάννης από το Βύρωνα και παρακολουθώ καιρό τώρα τις ωραίες συζητήσεις σας.
Καλός τον Παντελή!Καλη χρονια σε ολους, υγεια στις οικογενειες σας.....καλα κυνηγια σε σας.
Παντελης Πρεβεζα, μενω αθηνα.
Καλη χρονια σε ολους, υγεια στις οικογενειες σας.....καλα κυνηγια σε σας.
Παντελης Πρεβεζα, μενω αθηνα.