To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σας και χαρά σας κύριοι συνάδελφοι τσιχλάδες!
Μόλις που έκανα εγγραφή σ' αυτό το όμορφο forum και πού και πού θα τα λέμε...!

Υ.Γ.: Τα τελευταία 3μισυ χρόνια γράφω και στο e-artemis, για όσους δεν το γνωρίζετε...

Καλως μας ηρθες Νικο απο εδω.....
Αν δεν κανω λαθος εισαι απο τα μερη της Ευβοιας;

ναι φιλε δοκιμασμενο σε ολα τα κυνιγια χαχαχα
Χαχα συμφωνώ...έχω δυο..μια 612 light 61 πόντους κάνη 18.5 άυλο και μια 612 sporting 76 πόντους κάνη 18.6 αυλός.
10 χρόνια με αυτές κυνηγούσα και θα κυνηγούσα ακόμα αν δεν μου σπουσαν τους σιδηροδρόμους...κατα τα αλλά απόλυτα ευχαριστημένος.

Χαχα συμφωνώ...έχω δυο..μια 612 light 61 πόντους κάνη 18.5 άυλο και μια 612 sporting 76 πόντους κάνη 18.6 αυλός.
10 χρόνια με αυτές κυνηγούσα και θα κυνηγούσα ακόμα αν δεν μου σπουσαν τους σιδηροδρόμους...κατα τα αλλά απόλυτα ευχαριστημένος.
εμενα τιποτα προβλημα μια εμπλοκη αποθηκης απο κλαδι ειναι 2004 μοντελο 612vs 18.4 αυλο 71 ποντους στα μετρα μου βασικο και ο αδερφος μου εχει τι 1868limited αυτη δεν ριχνει φυσιγγια με χαμηλο παφιλα ολα τα αλλα μια χαρα

Γεια σας και χαρά σας κύριοι συνάδελφοι τσιχλάδες!
Μόλις που έκανα εγγραφή σ' αυτό το όμορφο forum και πού και πού θα τα λέμε...!

Υ.Γ.: Τα τελευταία 3μισυ χρόνια γράφω και στο e-artemis, για όσους δεν το γνωρίζετε...
Νίκο καλώς ήρθες στη παρέα του hunterslife.

Αν και καθυστερημενα να συστηθω και εγω....Βαγγελης απο Αρτα....πολυ καλες συμβουλες και ανταλλαγες αποψεων απο πολλους συναδελφους σε αυτο το φορουμ....ευχαριστω για την αποδοχη
Έστω και καθυστερημένα, Βαγγέλη Καλώς Ήρθες στην παρέα μας! ;)

Status
Not open for further replies.
Back