Χαιρετώ την παρέα, είμαι ο Ανδρέας 51 ετών, καταγωγή Πάτρα και Ναύπακτο, ζω στην Αθήνα (ΙΛΙΟΝ) και είμαι κυνηγός από μικρό παιδί!!!!
Ανδρεα και Σταυρο καλως ηρθατε καλη διαμονηΓεια σας ειμαι ο Σταυρος ειμαι απο Χαλκίδα ειμαι μελος λιγο καιρο στο forum και εύχομαι ζεστές κανες σε ολους και πολυ προσοχή σε οτι κυνήγι η δραστηριοτητα κάνετε.
Φίλε Μάνο καλημέρα, καλό μήνα, έχω κάνει όλα τα κυνήγια όπως τα όριζε η ηλικία, οικογένεια, εργασία, τώρα τον ποιο πολύ κυνηγετικό χρόνο τον αφιερώνω σε τριχωτό (αγριογούρουνο), και περιστασιακά σε αποδημητικά.Καλως ήρθες στην παρέα μας Ανδρέα. Τι κυνήγια κάνεις;
Καλωσόρισες γείτονα...Χαιρετώ την παρέα, είμαι ο Ανδρέας 51 ετών, καταγωγή Πάτρα και Ναύπακτο, ζω στην Αθήνα (ΙΛΙΟΝ) και είμαι κυνηγός από μικρό παιδί!!!!
Καλωσόρισες γείτονα...
Χαιρετώ την παρέα, είμαι ο Ανδρέας 51 ετών, καταγωγή Πάτρα και Ναύπακτο, ζω στην Αθήνα (ΙΛΙΟΝ) και είμαι κυνηγός από μικρό παιδί!!!!
Ανδρέα και Σταύρο καλώς ήρθατε στη παρέα μας!Γεια σας ειμαι ο Σταυρος ειμαι απο Χαλκίδα ειμαι μελος λιγο καιρο στο forum και εύχομαι ζεστές κανες σε ολους και πολυ προσοχή σε οτι κυνήγι η δραστηριοτητα κάνετε.
Γεία σας παιδια.Δημητρης λέγομε είμαι καί ζω στην Καλαμάτα και κυνηγώ μόνο μπεκάτσα.Ανδρέα και Σταύρο καλώς ήρθατε στη παρέα μας!
Καλώς όρισες Δημήτρη. Καλή διαμονή να έχεις και περιμένουμε να μοιραστείς τις εμπειρίες σου!Γεία σας παιδια.Δημητρης λέγομε είμαι καί ζω στην Καλαμάτα και κυνηγώ μόνο μπεκάτσα.
καλώς ήρθες Δημήτρη στην παρέα μας καλή διαμονήΓεία σας παιδια.Δημητρης λέγομε είμαι καί ζω στην Καλαμάτα και κυνηγώ μόνο μπεκάτσα.
Δημητρη καλως ηρθες καλη διαμονηΓεία σας παιδια.Δημητρης λέγομε είμαι καί ζω στην Καλαμάτα και κυνηγώ μόνο μπεκάτσα.
Αδυναμια στην φασσα?Καλως σας βρηκα παιδια, καλη συνεχεια σε ολους!