Καλώς ήρθες συνονόματε....Καλημέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Κώστας από Γιάννενα, τα χόμπι μου είναι κυνήγι, ψαροντούφεκο και μαγειρική των θηραμάτων μου. Τα αγαπημένα μου θηράματα είναι μπεκάτσα, φάσσα, πάπια και λαγός.
Καλώς ήρθες Συνονοματε καλή διαμονήΚαλημέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Κώστας από Γιάννενα, τα χόμπι μου είναι κυνήγι, ψαροντούφεκο και μαγειρική των θηραμάτων μου. Τα αγαπημένα μου θηράματα είναι μπεκάτσα, φάσσα, πάπια και λαγός.
Να εισαι καλα σε ευχαριστωκαλώς ήρθες Παναγιώτη στην παρέα μας
ευχαριστω φιλε μΠαναγιώτη καλώς ήρθες.
Παναγιώτη καλώς όρισες στην παρέα μας και καλή διαμονή να έχεις. Να χαίρεσαι και την σκυλίτσα σουκαλησπερα χαιρετω την παρεα ειμαι ο παναγιωτησ απο αιγιο τα χομπυ μου ειναι κυριοσ το κυνηγι και μετα ψαροντουφεκο και ψαρεμα . αγαπημενο κυνηγι τσιχλα παπι και γενικα ολα τα φτερωτα. εχω μια μονιμη συντροφο στο κηνυγι μια σκυλιτσα [επανιελ με σπριγκερ] για απορτ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΠαναγιώτη καλώς όρισες στην παρέα μας και καλή διαμονή να έχεις. Να χαίρεσαι και την σκυλίτσα σου
Καλως ηρθες Παναγιωτη στην παρεα μαςκαλησπερα χαιρετω την παρεα ειμαι ο παναγιωτησ απο αιγιο τα χομπυ μου ειναι κυριοσ το κυνηγι και μετα ψαροντουφεκο και ψαρεμα . αγαπημενο κυνηγι τσιχλα παπι και γενικα ολα τα φτερωτα. εχω μια μονιμη συντροφο στο κηνυγι μια σκυλιτσα [επανιελ με σπριγκερ] για απορτ
Παναγιωτη στην παρεακαλησπερα χαιρετω την παρεα ειμαι ο παναγιωτησ απο αιγιο τα χομπυ μου ειναι κυριοσ το κυνηγι και μετα ψαροντουφεκο και ψαρεμα . αγαπημενο κυνηγι τσιχλα παπι και γενικα ολα τα φτερωτα. εχω μια μονιμη συντροφο στο κηνυγι μια σκυλιτσα [επανιελ με σπριγκερ] για απορτ
Καλησπέρα Παναγιώτη, καλώς όρισες στη παρέα μας!καλησπερα χαιρετω την παρεα ειμαι ο παναγιωτησ απο αιγιο τα χομπυ μου ειναι κυριοσ το κυνηγι και μετα ψαροντουφεκο και ψαρεμα . αγαπημενο κυνηγι τσιχλα παπι και γενικα ολα τα φτερωτα. εχω μια μονιμη συντροφο στο κηνυγι μια σκυλιτσα [επανιελ με σπριγκερ] για απορτ
Καλώς ηρθες Παναγιώτη καλή διαμονήκαλησπερα χαιρετω την παρεα ειμαι ο παναγιωτησ απο αιγιο τα χομπυ μου ειναι κυριοσ το κυνηγι και μετα ψαροντουφεκο και ψαρεμα . αγαπημενο κυνηγι τσιχλα παπι και γενικα ολα τα φτερωτα. εχω μια μονιμη συντροφο στο κηνυγι μια σκυλιτσα [επανιελ με σπριγκερ] για απορτ