To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα.
Με λένε Αντώνη , μένω στην Γλυφάδα και είμαι 53 ετών. Το κυνήγι είναι και για εμένα , από μικρό παιδί , μια από τις μεγαλύτερες αγάπες. Μετά λοιπόν , από κάποιο διάστημα που παρακολουθώ την διαδικτυακή σας κοινότητα ως επισκέπτης , αποφάσισα να γίνω μέλος της. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμπνευστές-δημιουργούς αυτής της προσπάθειας , γιατί πραγματικά , το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Επίσης, βλέπω ότι και τα μέλη βοηθάνε , το καλό να γίνει καλύτερο , με την κόσμια ανταλλαγή απόψεων, την κατάθεση των εμπειριών και των γνώσεων τους σε διάφορα θέματα που αφορούν την αγαπημένη μας δραστηριότητα που είναι το κυνήγι και όχι μόνο.
Καλή συνέχεια !!! :)
Καλως ηρθες Αντωνη και καλη διαμονη .welcome.

Καλησπέρα σας.

Με λένε Αγγελο ,είμαι 28 χρονων ,κατάγομαι από καλαμάτα και μένω πάτρα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που ηρθα και εγώ στην παρέα σας και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους εμπνευστές και δημιουργούς της σελίδας αυτής αλλά και στα μέλη που το κρατάνε ζωντανό.

καλησπερα σε ολη την παρεα.με λενε ανδρεα και σας χαιρετω απο το αργος ορεστικο καστοριας.τρελαμενος μπαικαλακιας εδω και 15 χρονια.ελπιζω να τα λεμε σε καθημερινη βαση.αυτα για αρχη.

Kαλημέρα σε όλη την παρεα εδω μεσα.....ξαναανακτησα κωδικους κ επιτελους μπηκα εδω μεσα.....ειχα χασει κ του εμαιλ...Ειμαι ο Βαγγελης για τους περισσοτερους γνωστος εδω μεσα!Θα τα λεμε συχνοτερα πια!

Καλησπέρα.
Με λένε Αντώνη , μένω στην Γλυφάδα και είμαι 53 ετών. Το κυνήγι είναι και για εμένα , από μικρό παιδί , μια από τις μεγαλύτερες αγάπες. Μετά λοιπόν , από κάποιο διάστημα που παρακολουθώ την διαδικτυακή σας κοινότητα ως επισκέπτης , αποφάσισα να γίνω μέλος της. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμπνευστές-δημιουργούς αυτής της προσπάθειας , γιατί πραγματικά , το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Επίσης, βλέπω ότι και τα μέλη βοηθάνε , το καλό να γίνει καλύτερο , με την κόσμια ανταλλαγή απόψεων, την κατάθεση των εμπειριών και των γνώσεων τους σε διάφορα θέματα που αφορούν την αγαπημένη μας δραστηριότητα που είναι το κυνήγι και όχι μόνο.
Καλή συνέχεια !!! :)

Καλησπέρα σας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ηρθα και εγώ στην παρέα σας και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους εμπνευστές και δημιουργούς της σελίδας αυτής αλλά και στα μέλη που το κρατάνε ζωντανό.
Ανδρέα, Αντώνη, Βαγγέλη, Άγγελε, καλώς ήρθατε στη παρέα του Hunterslife.

Καλησπέρα σας.

Αγγελε καλως ηρθες και καλη διαμονη .welcome.

Καλησπέρα σας.

Καλησπέρα Άγγελε και καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Status
Not open for further replies.
Back