To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους. Με λένε Μιχάλη, είμαι 39 ετών και ασχολούμαι με το κυνήγι "επισήμως" από τότε που έκλεισα τα 18. Πατέρας λαγοκυνηγός γαρ. Κυρίως τσιχλοκυνηγός και για λαγό τις Κυριακές με τον μεγάλο. Μπεκάτσες ελάχιστα μαζί με φίλους. Σημειωτέον, γίνεται πολύ καλή δουλειά στο forum. Συγχαρητήρια σε όλους .congrats.
Γειά σου Μιχάλη, καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Καλημέρα σε όλους,
Λέγομαι Νίκος, 65 ετών συνταξιούχος και μένω στο Περιστέρι. Κυνηγάω από 15 χρονών (με τσάγκρα μπροσθογεμή του παππού μου, τότε). Έχω κυνηγήσει τα περισσότερα θηράματα τριχωτά και φτερωτά, τώρα πλέον τσιχλίτσα και άγιος ο θεός και λίγο φάσσα που και που. Το δικό μου τρίπτυχο : Οικογένεια, κυνήγι, ουζάκι και κρασάκι με την παρέα.
Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που έστησαν αυτό το φόρουμ και αφιερώνουν χρόνο και κόπο για τη λειτουργία του καθώς και στα μέλη για την ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων τεχνικών και μη. Προσωπικά, μετά από 50 χρόνια κυνηγός, θεωρώ τον εαυτό μου αδαή σε αρκετά από τα θέματα που θίγονται σε αυτό το φόρουμ, επιβεβαιώνοντας τη ρήση «Γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος».
Ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Καλως ορισες Νικο στην παρεα χαιρομαι που θα εισαι κοντα μας δυο φορες αφου εισαι και απο την πατριδα Περιστερι.. :)

Παιδιά καλώς σας βρήκα, έλειψα για μερικές μέρες αλλά έστω και εκπρόθεσμα σας ευχαριστώ όλους.
@ kotzi, Κώστα από χωριό έξω από τον Πύργο Ηλείας
@ ilias7316 και Argyhunt, γειά σας γείτονες και ευχαριστώ, με λίγους ακόμα θα κάνουμε το Hunterslife.gr Peristeri Τeam χα χα χ α χα !
@ dim63, προβατάκια ναι, ιδίως δε τα ζυγουράκια

Γειά σας παιδιά, χρόνια πολλά υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας!
Λέγομαι θοδωρης και είμαι από Φιλιατρα Μεσσηνίας. Κυνηγαω μπεκατσα.
Ήρθα σε επαφή με το φόρουμ μέσω ενός φίλου και έχω εντυπωσιαστει, πολύ καλή δουλειά. Καλώς σας βρήκα!

Ήρθα σε επαφή με το φόρουμ μέσω ενός φίλου και έχω εντυπωσιαστει, πολύ καλή δουλειά. Καλώς σας βρήκα!
Θοδωρή καλώς όρισες στην παρέα μας και καλή διαμονή να έχεις :)

Φοδωρη .welcome.

Καλως ηρθες Θοδωρα καλη διαμονη .welcome.
Αναμεσα Φιλιατρα -Κυπαρισσια υπαρχει μια ταβερνα η Σπηλια με απιστευτη γουρουνοπουλα ffff.seveys.

Status
Not open for further replies.
Back