To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kαλως ορισες Ευτυχη. Μετα το κυνηγι, πολυ συχνα βρισκομαστε στο σκοπευτηριο στο Καμπανι, οποτε μπορουμε να τα πουμε και εκει απο κοντα
Πόσα χρόνια λέω ότι θα πάω στο σκοπευτήριο και δεν είχα παρέα...!Με χαρά μεγάλη να σμίξουμε να τα πούμε από κοντά!!!!

Εδώ είμαι κι εγώ! Αντώνης από Χανιά! Καλώς σας βρήκα. Κυνηγάω τσίχλα όταν καταφέρνω να πάω (λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων) και όταν και αυτές μας κάνουν την τιμή να περνάνε από τα μέρη μας.
Σκοπευτήριο, πλέον και εκεί λιγότερες επισκέψεις σε σχέση με παλιότερα και σε σχέση με αυτό που θα ήθελα για τους ίδιους με παραπάνω λόγους.

Εδώ είμαι κι εγώ! Αντώνης από Χανιά! Καλώς σας βρήκα. Κυνηγάω τσίχλα όταν καταφέρνω να πάω (λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων) και όταν και αυτές μας κάνουν την τιμή να περνάνε από τα μέρη μας.
Σκοπευτήριο, πλέον και εκεί λιγότερες επισκέψεις σε σχέση με παλιότερα και σε σχέση με αυτό που θα ήθελα για τους ίδιους με παραπάνω λόγους.
Αντώνη καλώς ήρθες! Νομιζω τα έχουμε πει σκοπευτήριο.ενα 686 sporting έχεις 76cm?

Αντώνη καλώς ήρθες! Νομιζω τα έχουμε πει σκοπευτήριο.ενα 686 sporting έχεις 76cm?
Ναι, αυτός είμαι Γιάννη! Σας ευχαριστώ όλους για το άμεσο καλωσόρισμα. Έχω την τύχη και γνωρίζω εδώ μέσα πολλούς προσωπικά αλλά και άλλους μόνο "ιντερνετικά" από παλιότερη συνύπαρξη σε άλλο φόρουμ.

καλώς ήλθες Αντώνη στην παρέα μας
πριν 4 χρόνια είχα πάρει από σένα 1 τσοκ beretta αν θυμαμαι καλά :)

Καλώς σε βρήκα Μάκη! Νομίζω πως κάτι μου θυμίζει. Μάλλον θυμάσαι καλά. Ελπίζω να έμεινες ευχαριστημένος.....
όσο το δούλεψα πολύ ευχαριστημένος αργότερα το έδωσα μαζί με το όπλο :)
εγώ θυμάμαι καλά και σ ευχαριστώ πάλι που δεν δέχθηκες τα χρήματα για την courier .well done.

χαχα.τωρα εδεσε το γλυκο.δε σ εφτανε η πιτα που φαγαμε προχθες ηρθες εδω να χορτασεις.φιλαρακι καλωσηρθες και γρηγορα στο beretta team για παρουσιαση της κουκλαρας action και του 686 φυσικα.αντε τωρα να τα λεμε κι απο δω μεσα μιας κι εχεις γινει ακριβωθωρετος κι εχουμε και κατι να σου πουμε με τον βικ αλλα εν καιρω.δυναμωνει πολυ το beretta team

Εγώ έχω πάει στρατό με τον Αντώνη, αλλά αυτό σίγουρα δεν το θυμάται! Χαχαχαχα καλωσόρισες, βρε όλα τα Χανιά εδώ :)
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.....
Αμαν; Γέρασα τόσο; Να αρχίσω τις Β12; Γιατί δε θυμάμαι; Υπηρέτησα ως Δόκιμος Αμύνης Αεροδρομίων. Που ήμασταν μαζί; Στην κανονική θητεία ή σε κανέναν Παρμενίωνα;

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.....
Αμαν; Γέρασα τόσο; Να αρχίσω τις Β12; Γιατί δε θυμάμαι; Υπηρέτησα ως Δόκιμος Αμύνης Αεροδρομίων. Που ήμασταν μαζί; Στην κανονική θητεία ή σε κανέναν Παρμενίωνα;
Αστειευομουν!! χαχαχα

Αντώνη καλώς όρισες.

Status
Not open for further replies.
Back