D
Εσύ φταις που άργησες....Γειά σας παιδιά και από εμένα.... Παναγιώτης από Ελλασονα αλλά διαμονή Πάτρα... Χαχαχα... Τρέλα με το κυνήγι και περισσότερο με τα όπλα.... Χαίρομαι που συμμετέχω στην παρέα σας, σας παρακολουθώ καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να γίνω και μέλος...
Έτσι όπως την είδα σήμερα δεν λέει κ πολλά
Όχι παιδιά ούτε με την Όλγα ούτε με την Φαρμάκη γενικώς και δυστυχώς... Χαχαχα... Ποτέ δεν είναι αργά πάντως...Καλώς Ήρθες Παναγιώτη. Με Φαρμάκη καμμιά σχέση;
και στη φωτό που έβαλα, άμα έχεις έμπειρο μάτι φαίνεται στο πωπουδάκι έχει πέσει ρετους.buy buy.
Έτσι όπως την είδα σήμερα δεν λέει κ πολλά
Μάλλον δεν ξέρεις με ποιόν μιλάςκαι στη φωτό που έβαλα, άμα έχεις έμπειρο μάτι φαίνεται στο πωπουδάκι έχει πέσει ρετους.buy buy.
καλώς ήλθες Παναγιώτη στην παρέα μας καλή διαμονήΓειά σας παιδιά και από εμένα.... Παναγιώτης από Ελλασονα αλλά διαμονή Πάτρα... Χαχαχα... Τρέλα με το κυνήγι και περισσότερο με τα όπλα.... Χαίρομαι που συμμετέχω στην παρέα σας, σας παρακολουθώ καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να γίνω και μέλος...
Καλώς όρισες Γιώργο.γεια σας κ απο μενα.γιωργος απο αθηνα.τρελα με το κυνηγι εδω κ 17 χρονια.πηγαινω κυριως για τσιχλα αλλα εχω τρελα με τα υδροβια.
γεια σας κ απο μενα.γιωργος απο αθηνα.τρελα με το κυνηγι εδω κ 17 χρονια.πηγαινω κυριως για τσιχλα αλλα εχω τρελα με τα υδροβια.
καινούργιοι σαν μέλη αλλά κυνηγοίΚι άλλος καινούριος στο HL.Καλώς σας βρήκα.
Καλώς όρισες δτην παρέα Μιχάλη.Κι άλλος καινούριος στο HL.Καλώς σας βρήκα.