ευχαριστω Βασιλη νασαι καλαΚαλώς όρισες στην παρέα μας Σαράντη...στο έφτιαξα το όνομα. Ελπίζω να είναι εντάξει τώρα. Αν όχι στείλε μου ένα πμ να το φτιάξουμε ότι θες.
ευχαριστω Βασιλη νασαι καλαΚαλώς όρισες στην παρέα μας Σαράντη...στο έφτιαξα το όνομα. Ελπίζω να είναι εντάξει τώρα. Αν όχι στείλε μου ένα πμ να το φτιάξουμε ότι θες.
γεια σας ειμαι ο Σαραντης απο μανη 41 χρονων κυνηγαω φασσα παπι τρυγονι τσιχλα καλως σας βρικα
Δημητρη και Σαραντη καλως ηρθατε καλη διαμονηκαλημέρα σε όλη τη παρέα!είμαι ο Δημήτρης από Χαλκίδα!είμαι 33 χρόνων και είμαι χαρούμενος που μπήκα στην κυνηγετική σας παρέα!
Καλώς όρισες στην παρέα Σαράντη.γεια σας ειμαι ο Σαραντης απο μανη 41 χρονων κυνηγαω φασσα παπι τρυγονι τσιχλα καλως σας βρικα
Σαραντη τι πες μας για τα κυνηγια σουΓεια σου φιλε σαραντη! Ηρθες και να μεινεις!!!
καλως σας βρικαΓεια σου φιλε σαραντη! Ηρθες και να μεινεις!!!
φετος η χειροτερη χρονια δεν εχω κανει πολλα πραγματα εειδη εχω τρελλα με το υδροβιο πιο πολυ την εκανα φετος τον εβρο για3μερες 3 ατομα 40πουλια για την ητα της χρονιας απο τρυγονια 3 πουλια δεν κυνηγαω με σκυλο γιατι δεν εχω εχω ενα λαμπρατορ για κουβαλημα κλαιω τα λευτα που εδωσα για γενικη αδειαΣαραντη τι πες μας για τα κυνηγια σου
και τα μυαλλα στα καγγελαΚαλώς τον Σαραντη τον remingtonακια!
ερωτας με τη ρεμινκτον που κραταει 20χρονια την 1100 μου τη χαρισε ενας γειτωνας στη μανη που ειχε ερθει απο αμερικη αυλος 18.9 76ποντους 1αστερι το 1997 αγορασα την 1187 τα χω λιωσει και τα2 και σαν μην εφτανε αυτο το 2012 αγορασα μια μ2 ακομα δεν τα εχουμε βρει μεταξυ μας και κοιματε στην βαλιτα της θα δειξηΚαλώς τον Σαραντη τον remingtonακια!
με τα κουμπουρια σουΓεια σου κορώνα .shoot.
Καλώς ήρθες Δημήτρη στην όμορφη παρέα του HL!καλημέρα σε όλη τη παρέα!είμαι ο Δημήτρης από Χαλκίδα!είμαι 33 χρόνων και είμαι χαρούμενος που μπήκα στην κυνηγετική σας παρέα!
Σαράντη καλως ήρθες στη παρέα μας!γεια σας ειμαι ο Σαραντης απο μανη 41 χρονων κυνηγαω φασσα παπι τρυγονι τσιχλα καλως σας βρικα
καλωςωρισες ΔημητρηΚαλώς ήρθες Δημήτρη στην όμορφη παρέα του HL!
καλημέρα σε όλη τη παρέα!είμαι ο Δημήτρης από Χαλκίδα!είμαι 33 χρόνων και είμαι χαρούμενος που μπήκα στην κυνηγετική σας παρέα!
Δημήτρη και Σαράντη καλώς ήρθατε ....γεια σας ειμαι ο Σαραντης απο μανη 41 χρονων κυνηγαω φασσα παπι τρυγονι τσιχλα καλως σας βρικα