Καλώς ήλθες Κώστα στην παρέα μας καλή διαμονή καλά ποσταρίσματαΠαιδιά καλησπέρα το όνομα μου είναι Κώστας καί ειμαι από Θεσσαλονίκη. παρακολουθώ πολλά χρόνια το φόρουμ αλλά ποτέ ενεργα . είμαι κάτοχος μίας remington 1100 G3 τα κυνήγια που κάνω είναι μόνο καρτέρι (φάσσα -παπια- τρυγόνι) .ελπίζω να μάθω πολλά πράγματα από εδώ μέσα.ευχαριστω πολύ
Παιδιά καλησπέρα το όνομα μου είναι Κώστας καί ειμαι από Θεσσαλονίκη. παρακολουθώ πολλά χρόνια το φόρουμ αλλά ποτέ ενεργα . είμαι κάτοχος μίας remington 1100 G3 τα κυνήγια που κάνω είναι μόνο καρτέρι (φάσσα -παπια- τρυγόνι) .ελπίζω να μάθω πολλά πράγματα από εδώ μέσα.ευχαριστω πολύ
Συνονοματε καλώς ήρθες καλή διαμονήΠαιδιά καλησπέρα το όνομα μου είναι Κώστας καί ειμαι από Θεσσαλονίκη. παρακολουθώ πολλά χρόνια το φόρουμ αλλά ποτέ ενεργα . είμαι κάτοχος μίας remington 1100 G3 τα κυνήγια που κάνω είναι μόνο καρτέρι (φάσσα -παπια- τρυγόνι) .ελπίζω να μάθω πολλά πράγματα από εδώ μέσα.ευχαριστω πολύ
Κωστα καλώς ηρθες στην όμορφη παρέα!Παιδιά καλησπέρα το όνομα μου είναι Κώστας καί ειμαι από Θεσσαλονίκη. παρακολουθώ πολλά χρόνια το φόρουμ αλλά ποτέ ενεργα . είμαι κάτοχος μίας remington 1100 G3 τα κυνήγια που κάνω είναι μόνο καρτέρι (φάσσα -παπια- τρυγόνι) .ελπίζω να μάθω πολλά πράγματα από εδώ μέσα.ευχαριστω πολύ
Μάνο καλώς ήρθες στη παρέα του HL!Καλησπερα σε ολους! Ειμαι ο Μανος μενω αθηνα και χαιρομαι που μπηκα στο forum επειδη πιστευω πως μπορω να παρω πολλα αλλα και να δωσω οσα μπορω
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΜάνοΚαλησπερα σε ολους! Ειμαι ο Μανος μενω αθηνα και χαιρομαι που μπηκα στο forum επειδη πιστευω πως μπορω να παρω πολλα αλλα και να δωσω οσα μπορω
Καλωσορισες Κωστα και οντως θα μαθεις πολλα πραγματα εδω γιατι ειναι πολλα παιδια πολυ εμπειρα, αλλα προπαντως θα περνας ομορφα γιατι υπαρχει χαβαλες και επιπεδο. Εχουμε και το ιδιο οπλο, μαλλον οι μοναδικοι εδω στο φορουμΠαιδιά καλησπέρα το όνομα μου είναι Κώστας καί ειμαι από Θεσσαλονίκη. παρακολουθώ πολλά χρόνια το φόρουμ αλλά ποτέ ενεργα . είμαι κάτοχος μίας remington 1100 G3 τα κυνήγια που κάνω είναι μόνο καρτέρι (φάσσα -παπια- τρυγόνι) .ελπίζω να μάθω πολλά πράγματα από εδώ μέσα.ευχαριστω πολύ