Καλώς ήρθες Γιάννη!Καλησπέρα σε όλη την ομάδα είμαι ο Γιάννης από πειραια έχω διαβάσει αρκετά στη σελίδα αυτή καi έγινα μέλος γιατί είδα ανθρώπους με αρκετή γνώση ,ευχαριστώ
Πια περιοχή είσαι εγώ κοντά στο λιμάνι ΜανιατικαΓιάννη καλώς όρισες στην παρέα μας. Είμαστε και γείτονες
Πάνω από τον Άγιο Διονύση στην Δραπετσώνα!Πια περιοχή είσαι εγώ κοντά στο λιμάνι Μανιατικα
Δίπλα ήμαστεΠάνω από τον Άγιο Διονύση στην Δραπετσώνα!
Ναι όντως! Ότι χρειαστείς για το φόρουμ και γενικά για το κυνήγι εδώ είμαστε να ξέρειςΔίπλα ήμαστε
Έγινε φιλαράκι τι κυνηγάς ;;;Ναι όντως! Ότι χρειαστείς για το φόρουμ και γενικά για το κυνήγι εδώ είμαστε να ξέρεις
Πλέον μόνο τρυγόνι και τσίχλα...παλαιότερα είχα πόιντερ και κυνηγούσα ορτύκι και πέρδικα. Αν τύχει μπορεί να πάω και για καμία φάσσα αλλά δεν ξέρω μέρη!Έγινε φιλαράκι τι κυνηγάς ;;;
Συνονόματε καλως όρισες! Οπλαρες εχεις!! Επειδή ανάφερες για 18,5 άυλο σε benelli,ακριβώς το ίδιο όπλο (benelli crio comfort) με τον ίδιο άυλο (18,5) έχει γνωστός μου λαγούδας και έχει μείνει υπερευχαριστημένος με το όπλο!Έχω μια benelli crio comfort όπου κυνηγάω και ένα beretta 682 gold e sporting για το σκοπευτηριο κυνηγάω τσιχλα-τρυγόνι -φασσα-παπί αλλά έχω αρρώστια με το υδρόβιο άσχετα αν το κυνηγάω λιγότερο λόγο χρόνου
Κι εγώ είμαι παρα πολύ απλά κοιτάω πάντα να το βελτιώνω σε οριακές ντουφεκιες και έκανα πριν λίγες μέρες κάποιες δοκιμές στο πίνακα στο Σχιστο και με προβλημάτισαν αρκετά αλλά και με μπέρδεψαν αλλά σε νορμαλ αποστάσεις δλδ μέχρι 30μετρα με άφησε άφωνο το briley lm με portingΣυνονόματε καλως όρισες! Οπλαρες εχεις!! Επειδή ανάφερες για 18,5 άυλο σε benelli,ακριβώς το ίδιο όπλο (benelli crio comfort) με τον ίδιο άυλο (18,5) έχει γνωστός μου λαγούδας και έχει μείνει υπερευχαριστημένος με το όπλο!
Γιάννη καλώς ήλθες στην παρέα μας καλή διαμονήΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα είμαι ο Γιάννης από πειραια έχω διαβάσει αρκετά στη σελίδα αυτή καi έγινα μέλος γιατί είδα ανθρώπους με αρκετή γνώση ,ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα είμαι ο Γιάννης από πειραια έχω διαβάσει αρκετά στη σελίδα αυτή καi έγινα μέλος γιατί είδα ανθρώπους με αρκετή γνώση ,ευχαριστώ
Βαγγέλη, καλώς ήρθες ....καλησπέρα ομάδα. Είμαι ο Βαγγέλης απο Σέρρες. Λάτρης των όπλων και κάτοχος ενος πλαγιοκαννου leviella armi με κάννες krupp essen mod. 1957 (κοκοροτουφεκο) που το χρησιμοποιω συνήθως για σκοποβολή σε δίσκους