Αντώνη, καλώς ήρθες ....Καλησπερα απο αμαλιαδα !
Αντώνη, καλώς ήρθες ....Καλησπερα απο αμαλιαδα !
Αντωνη καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπερα απο αμαλιαδα !
Καλώς σας βρήκα...6 χρόνια ασχολούμαι με το κυνήγι κ πάω για τσίχλες να περπατάω στην φύση να ξεθολωνει το μυαλό από την δουλειά.beretta al391 urica 2 έχω και γενικά μου αρέσει που βρίσκομαι με την παρέα μου κ περνάμε καλά.Καλώς ήρθες Αντώνη!πες μας τίποτα για σένα,τι κυνήγια κάνεις,με τι όπλο κτλ
Καλός σας βρηκαΚαλώς ήρθες στην κυνηγοπαρέα μας Αντώνη!
Καλός σας βρήκα.απο Αμαλιάδα είσαι;Αντώνη , από τα πάτρια εδάφη , καλώς ήρθες !!!
Καλως ηρθες Αντώνη.Καλός σας βρηκα
Καλημέρα! Καλως ηρθες Αντωνη!Καλησπερα απο αμαλιαδα !
Καλώς ήρθες Αντώνη!Καλώς σας βρήκα...6 χρόνια ασχολούμαι με το κυνήγι κ πάω για τσίχλες να περπατάω στην φύση να ξεθολωνει το μυαλό από την δουλειά.beretta al391 urica 2 έχω και γενικά μου αρέσει που βρίσκομαι με την παρέα μου κ περνάμε καλά.
Καλώς ήρθες Παύλο! Απ' ό,τι φαίνεται ως τώρα, η σεζόν προσφέρεται πιο πολύ για φυσιολατρεία παρά για κυνήγιΚαλησπέρα σε όλους. Είχα την εντύπωση πως είχα ανεβάσει εδώ , αλλά απ'ότι φαίνεται μάλλον όχι. Ονομάζομαι Παύλος, κατεξοχήν φυσιολάτρης, νέος κυνηγός.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν
Παυλο καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα σε όλους. Είχα την εντύπωση πως είχα ανεβάσει εδώ , αλλά απ'ότι φαίνεται μάλλον όχι. Ονομάζομαι Παύλος, κατεξοχήν φυσιολάτρης, νέος κυνηγός.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν
Καλώςας ήρθες Παύλο!Καλησπέρα σε όλους. Είχα την εντύπωση πως είχα ανεβάσει εδώ , αλλά απ'ότι φαίνεται μάλλον όχι. Ονομάζομαι Παύλος, κατεξοχήν φυσιολάτρης, νέος κυνηγός.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν
Καλώς ήρθες !Καλησπέρα σε όλους. Είχα την εντύπωση πως είχα ανεβάσει εδώ , αλλά απ'ότι φαίνεται μάλλον όχι. Ονομάζομαι Παύλος, κατεξοχήν φυσιολάτρης, νέος κυνηγός.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν