Tolis SBE1
Banned
Είχα crio plus αλλά χρειαζομουν απλα κάτι βαρυτερο
Έχουν περάσει από τα χέρια μου και ραφαελο κριό αλλά για ένα μικρό διάστημα και μαύρος αετός 1,δανεικός βέβαια,μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση αν και ήταν κανόνι 76 πόντους φουλ τσοκ!Είχα crio plus αλλά χρειαζομουν απλα κάτι βαρυτερο
Τόλη καλώς ήρθες το Η.L.Για σας παιδιά ειμαι απο Δραμα άρρωστος κυνηγός μέχρι πριν δυο χρόνια φέρμα και αφού εχασα τη σκυλιτσα μ σεττερ τώρα μονο καρτερι ξεκιναω τρυγωνι κάνα ορτυκακι με τι γιαγιά Gordon setter και (φασσα νωρίς λόγο ντοπιαρικων πλυθησμων) και φυσικά τσιχλα περπατιτο σε βάτους στο καμπο και τα υδρόβια για τα οποια τα παραταω ολααααα!
Τόλη, Καλώς Ήρθες!Για σας παιδιά ειμαι απο Δραμα άρρωστος κυνηγός μέχρι πριν δυο χρόνια φέρμα και αφού εχασα τη σκυλιτσα μ σεττερ τώρα μονο καρτερι ξεκιναω τρυγωνι κάνα ορτυκακι με τι γιαγιά Gordon setter και (φασσα νωρίς λόγο ντοπιαρικων πλυθησμων) και φυσικά τσιχλα περπατιτο σε βάτους στο καμπο και τα υδρόβια για τα οποια τα παραταω ολααααα!
Πως βάζουμε φοτο ρε ππαιδιά?φοτο αύριο το μωρό το μελαχρινο
Κανε λογαριασμο στο postimage η στο photobucket και απο εκει δεξι κλικ και επικολλησηΠως βάζουμε φοτο ρε ππαιδιά?
σ ευχάριστο φιλέ αλλά λίγο ζορικα χάθηκε να ταν σαν το viber τσακμπαμΚανε λογαριασμο στο postimage η στο photobucket και απο εκει δεξι κλικ και επικολληση
Καλως ηρθες Τολη καλη διαμονη
Τασο βλεπω τα γουσταρεις τ ισπανικα εΚαλως ηρθες Τολη!
Καλώς ήλθες Τόλη στην παρέα μαςΓια σας παιδιά ειμαι απο Δραμα άρρωστος κυνηγός μέχρι πριν δυο χρόνια φέρμα και αφού εχασα τη σκυλιτσα μ σεττερ τώρα μονο καρτερι ξεκιναω τρυγωνι κάνα ορτυκακι με τι γιαγιά Gordon setter και (φασσα νωρίς λόγο ντοπιαρικων πλυθησμων) και φυσικά τσιχλα περπατιτο σε βάτους στο καμπο και τα υδρόβια για τα οποια τα παραταω ολααααα!