Καλως ηρθες ΣπυροΕιμαι ο Σπυρος απο ζακυνθο ειμαι 56 ετων και εμαθα το βουνο και το κυνηγι διπλα στον πατερα μου οπως και την ιδιογωμοση.Παρακολουθω το σαιτ αρκετο καιρο και ομολογω οτι εχω μαθει αρκετα διαβαζοντας τα παιδια.Χαιρομαι που ηρθα στην παρεα και θα μπορω να ανταλλαζω αποψεις μαζι σας.
Καλώς το Σπύρο....Ειμαι ο Σπυρος απο ζακυνθο ειμαι 56 ετων και εμαθα το βουνο και το κυνηγι διπλα στον πατερα μου οπως και την ιδιογωμοση.Παρακολουθω το σαιτ αρκετο καιρο και ομολογω οτι εχω μαθει αρκετα διαβαζοντας τα παιδια.Χαιρομαι που ηρθα στην παρεα και θα μπορω να ανταλλαζω αποψεις μαζι σας.
Καλώς ήρθες φίλε!!!Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι ο Μάξιμος 31 ετών κάτοικο Φάληρο και κυνηγάω αγριογούρουνα στα βουνά της Ηπείρου! Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρόνια να έχουμε!!!
Μάξιμε καλώς ήλθες στο Η.LΚαλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι ο Μάξιμος 31 ετών κάτοικο Φάληρο και κυνηγάω αγριογούρουνα στα βουνά της Ηπείρου! Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρόνια να έχουμε!!!
Ειμαι ο Σπυρος απο ζακυνθο ειμαι 56 ετων και εμαθα το βουνο και το κυνηγι διπλα στον πατερα μου οπως και την ιδιογωμοση.Παρακολουθω το σαιτ αρκετο καιρο και ομολογω οτι εχω μαθει αρκετα διαβαζοντας τα παιδια.Χαιρομαι που ηρθα στην παρεα και θα μπορω να ανταλλαζω αποψεις μαζι σας.
Σπύρο και Μαξιμε καλώς ήρθατε καλή διαμονήΚαλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι ο Μάξιμος 31 ετών κάτοικο Φάληρο και κυνηγάω αγριογούρουνα στα βουνά της Ηπείρου! Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρόνια να έχουμε!!!
Ειμαι ο Σπυρος απο ζακυνθο ειμαι 56 ετων και εμαθα το βουνο και το κυνηγι διπλα στον πατερα μου οπως και την ιδιογωμοση.Παρακολουθω το σαιτ αρκετο καιρο και ομολογω οτι εχω μαθει αρκετα διαβαζοντας τα παιδια.Χαιρομαι που ηρθα στην παρεα και θα μπορω να ανταλλαζω αποψεις μαζι σας.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι ο Μάξιμος 31 ετών κάτοικο Φάληρο και κυνηγάω αγριογούρουνα στα βουνά της Ηπείρου! Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρόνια να έχουμε!!!