Kostas ContraDosi
Moderator
Γιώργο καλώς ήλθες...Καλή διαμονή...Ειμαι ο Γιωργος μενω Αθηνα ειμαι 62 ετων κυνηγω γουρουνια κ πουλια χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας
Γιώργο καλώς ήλθες...Καλή διαμονή...Ειμαι ο Γιωργος μενω Αθηνα ειμαι 62 ετων κυνηγω γουρουνια κ πουλια χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας
Γιώργο καλώς ήρθες καλή διαμονήΕιμαι ο Γιωργος μενω Αθηνα ειμαι 62 ετων κυνηγω γουρουνια κ πουλια χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας
Για σου Μανώλη!Καλησπέρα, είμαι ο Μανώλης από Κηφισιά, 45 χρόνων, κάποτε κυνηγα μπεκατσα αλλά πλέον μόνο τσίχλα λόγω ευκολίας (χρόνου, οργάνωσης κτλ)
Καλώς ήρθες Μανώλη!Καλησπέρα, είμαι ο Μανώλης από Κηφισιά, 45 χρόνων, κάποτε κυνηγα μπεκατσα αλλά πλέον μόνο τσίχλα λόγω ευκολίας (χρόνου, οργάνωσης κτλ)
Μανώλη καλώς ήλθες στην παρέα μας φίλε!!Καλησπέρα, είμαι ο Μανώλης από Κηφισιά, 45 χρόνων, κάποτε κυνηγα μπεκατσα αλλά πλέον μόνο τσίχλα λόγω ευκολίας (χρόνου, οργάνωσης κτλ)
Καλως ηρθες Μανωλη!Καλησπέρα, είμαι ο Μανώλης από Κηφισιά, 45 χρόνων, κάποτε κυνηγα μπεκατσα αλλά πλέον μόνο τσίχλα λόγω ευκολίας (χρόνου, οργάνωσης κτλ)
Καλώς ήρθες Μανώλη!Καλησπέρα, είμαι ο Μανώλης από Κηφισιά, 45 χρόνων, κάποτε κυνηγα μπεκατσα αλλά πλέον μόνο τσίχλα λόγω ευκολίας (χρόνου, οργάνωσης κτλ)
Καλώς ήρθες Μανώλη καλή διαμονήΚαλησπέρα, είμαι ο Μανώλης από Κηφισιά, 45 χρόνων, κάποτε κυνηγα μπεκατσα αλλά πλέον μόνο τσίχλα λόγω ευκολίας (χρόνου, οργάνωσης κτλ)
Καλως ηρθες Μπαμπη!Είμαι ο Μπάμπης απο Καλαμάτα ετων 57 κυνηγώ μπεκάτσα και λατρης της ιδιογόμωσης
Γειά σου Μπάμπη καλώς ήλθες στην ομάδα μας...!!Είμαι ο Μπάμπης απο Καλαμάτα ετων 57 κυνηγώ μπεκάτσα και λατρης της ιδιογόμωσης
Καλώς ήρθες φίλε!!!!Είμαι ο Μπάμπης απο Καλαμάτα ετων 57 κυνηγώ μπεκάτσα και λατρης της ιδιογόμωσης
Kαλώς όρισες στην παρέα Μπάμπη.Είμαι ο Μπάμπης απο Καλαμάτα ετων 57 κυνηγώ μπεκάτσα και λατρης της ιδιογόμωσης
Καλώς τον!!!Είμαι ο Μπάμπης απο Καλαμάτα ετων 57 κυνηγώ μπεκάτσα και λατρης της ιδιογόμωσης