Η μπενελα με τα εξωτερικά τσοκ είναι?Μontefeltro extra light και το pose XL-90 Luxe
Σωτηρη καλως ηρθες καλη διαμονηKαλως σας βρηκα ολους παιδια!!!.bike
Οχι με εσωτερικα μαμισια κι ενα brain bellΗ μπενελα με τα εξωτερικά τσοκ είναι?
Καλώς ήρθες Σωτήρη!Γειας σας παιδια.Σωτηρη με λενε,μενω Αθηνα και κυνηγαω τσιχλοκοτσυφια,αγριοπεριστερα και τρυγονια(μεχρι πριν 5 χρονια και φασσες).Να 'μαι κι εγω!
Σ' ευχαριστω Κυριακο!Καλώς ήρθες Σωτήρη!
Σ' ευχαριστω Μανο,να 'μαστε καλα ν' ανταλλασουμε αποψεις για το αγαπημενο μας χομπυ!Σωτήρη, καλά ποσταρίσματα.
Καλώς ήρθες Σωτήρη!Γειας σας παιδια.Σωτηρη με λενε,μενω Αθηνα και κυνηγαω τσιχλοκοτσυφια,αγριοπεριστερα και τρυγονια(μεχρι πριν 5 χρονια και φασσες).Να 'μαι κι εγω!
Καλως σας βρηκα φιλε!Καλώς ήρθες Σωτήρη!
Γεια σας φίλοι και από μένα. Με λένε Γιάννη μένω Ανατολική Αττική και κυνηγάω αποκλειστικά τσικλοκότσιφα.
Καλώς σας βρήκα!!
Γιαννη και Σωτήρη γείτονα καλώς ορίσατε.Γειας σας παιδια.Σωτηρη με λενε,μενω Αθηνα και κυνηγαω τσιχλοκοτσυφια,αγριοπεριστερα και τρυγονια(μεχρι πριν 5 χρονια και φασσες).Να 'μαι κι εγω!
Ολο με καριολες ν' ασχολουμαι?Χωρις πλακα τωρα,κυνηγουσα μ' εναν φιλο περιξ Αμφιλοχιας και ορεινο Βαλτο.Πηγαιναμε με αδεια καθε χρονο στα μπασιματα για 15 μερες,αφου αυτος ηταν απο κει.Λογω οικονομικης στενοτητας σταματησαμε.Σ' ευχαριστω για το καλωσορισμα!Γιαννη και Σωτήρη γείτονα καλώς ορίσατε.
Σωτήρη αλήθεια γιατί σταμάτησες να ασχολείσαι με τις καριόλες ...τις φάσσες ήθελα να πω ;
Γιαννη και Σωτήρη γείτονα καλώς ορίσατε.
Σωτήρη αλήθεια γιατί σταμάτησες να ασχολείσαι με τις καριόλες ...τις φάσσες ήθελα να πω ;
Γειας σας παιδια.Σωτηρη με λενε,μενω Αθηνα και κυνηγαω τσιχλοκοτσυφια,αγριοπεριστερα και τρυγονια(μεχρι πριν 5 χρονια και φασσες).Να 'μαι κι εγω!
Καλώς ήρθες Σωτο!!!! Βαρετάδα ε??? Μια φορά Μας είχε αποκλείσει το χιόνι πριν χρόνια στον ορεινό βάλτο στο καρτερι και είχαμε παλαβωσει να βαράμε φασσες .Ολο με καριολες ν' ασχολουμαι?Χωρις πλακα τωρα,κυνηγουσα μ' εναν φιλο περιξ Αμφιλοχιας και ορεινο Βαλτο.Πηγαιναμε με αδεια καθε χρονο στα μπασιματα για 15 μερες,αφου αυτος ηταν απο κει.Λογω οικονομικης στενοτητας σταματησαμε.Σ' ευχαριστω για το καλωσορισμα!
Καλως σε βρηκα φιλε!Να 'σαι καλα!Σ΄ ευχαριστώ Δημήτρη για το καλωσόρισμα !
Καλώς ήρθες Σώτο και καλή διαμονή!
Καλως σε βρηκα Θοδωρη!!Ναι, εχω κυνηγησει και στη Βαρεταδα!!Στα καρτερια κοντα στον Αι-Θοδωρα και στο πανηγυρι του Αι-ΔημητρηΟρεινο Βαλτο μια χρονια στα περασματα, αρχισε απο το πρωι στο καρτερι να βρεχει καταρρακτωδως μεχρι τ' αλλο πρωι.Τα παραταμε και παμε στο Περδικακι να βρουμε κανα κομματι πρατινα που λετε κει πανω να ψησουμε.Μπαινουμε σ' ενα μαγαζι κι ο χασαπης μας λεει:Παιδια δεν εχω κρεας,μονο χοιρινοΚαλώς ήρθες Σωτο!!!! Βαρετάδα ε??? Μια φορά Μας είχε αποκλείσει το χιόνι πριν χρόνια στον ορεινό βάλτο στο καρτερι και είχαμε παλαβωσει να βαράμε φασσες .
Link