Καλώς ήρθες Κώστα!Καλησπερα κι απο μενα. Ειμαι ο Κωστας 34χρονων, ειμαι απο την Κορινθο, σκοπευτης κυνηγος και χαιρομαι που σας ¨ανακαλυψα"
Καλώς ήρθες Κώστα!Καλησπερα κι απο μενα. Ειμαι ο Κωστας 34χρονων, ειμαι απο την Κορινθο, σκοπευτης κυνηγος και χαιρομαι που σας ¨ανακαλυψα"
Καλώς ήρθες Σπύρο!Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρίσκω.Είμαι ο Σπύρος και όπως συστήθηκα στο topic οπλουργοί πιο πριν, είμαι φυσιολάτρης και περιστασιακός κυνηγός (τσίχλας).Είμαι σχεδόν 60 χρονών και μένω στην Κυψέλη.
Καλως ηρθες Σπυρο!!Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρίσκω.Είμαι ο Σπύρος και όπως συστήθηκα στο topic οπλουργοί πιο πριν, είμαι φυσιολάτρης και περιστασιακός κυνηγός (τσίχλας).Είμαι σχεδόν 60 χρονών και μένω στην Κυψέλη.
Καλώς ήρθες Σπύρο!Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρίσκω.Είμαι ο Σπύρος και όπως συστήθηκα στο topic οπλουργοί πιο πριν, είμαι φυσιολάτρης και περιστασιακός κυνηγός (τσίχλας).Είμαι σχεδόν 60 χρονών και μένω στην Κυψέλη.
Καλώς μας ήρθες Σπύρο στην μεγάλη παρέα μαςΓεια σας παιδιά, καλώς σας βρίσκω.Είμαι ο Σπύρος και όπως συστήθηκα στο topic οπλουργοί πιο πριν, είμαι φυσιολάτρης και περιστασιακός κυνηγός (τσίχλας).Είμαι σχεδόν 60 χρονών και μένω στην Κυψέλη.
Καλώς όρισες Σπύρο στην παρέα.Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρίσκω.Είμαι ο Σπύρος και όπως συστήθηκα στο topic οπλουργοί πιο πριν, είμαι φυσιολάτρης και περιστασιακός κυνηγός (τσίχλας).Είμαι σχεδόν 60 χρονών και μένω στην Κυψέλη.
Καλώς όρισες Σπύρο.Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρίσκω.Είμαι ο Σπύρος και όπως συστήθηκα στο topic οπλουργοί πιο πριν, είμαι φυσιολάτρης και περιστασιακός κυνηγός (τσίχλας).Είμαι σχεδόν 60 χρονών και μένω στην Κυψέλη.
Καλώς σας βρήκα!Καλώς ήρθες στην παρέα μας Δημήτρη
γεια σας και χαρας σας,κυνηγοι ,ψαραδες,και λατρεις της φυσης,ειμαι ο σπυρος,μανιωδης κυνηγος της γαλαζιας,αρρωστακι που λεμε,με ηλικια που πλησιαζει τα 60ηντα..ωραια ομαδα,παρεα με αποψεις και ομορφο διαλογο,την βλεπω καιρο,σημερα πηρα αποφαση να μπω,καλως σας βρηκα ,και ευχομαι οτι καλυτερο σε ολους.
Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Δημήτρης, νέος κυνηγός, και ψάχνομαι να αγοράσω ένα καινούριο όπλο. Το μυαλό μου ειναι στην benelli super black eagle 3 και θα ήθελα κάποιες γνώμες-προτάσεις-συμβουλές για το αν ειναι μια καλή-σωστή αγορά. Σας ευχαριστώ