Καλώς ήρθατε παιδιά
Σα τσάκαλος που είσαι έπρεπε να γνωρίζεις χαχα, λοιπόν κυνηγάω όλα τα πτερωτά με αδυναμία στην μπεκάτσα, επίσης και τριχωτα αλλά πολύ λίγο, κυνηγάω με σετερ και απο οπλα μπερετα, μπενελι και βερνευ καρον, πηγαίνω και λίγο σκοπευτηριο. Περιοχή Αγιος Στέφανος Αττικής. Καλώς σας βρήκα, υγεία και καλά να περνάμε!Καλωσήρθες Μιχάλη στην παρέα μας και καλή διαμονή. Πες μας περισσότερα πράγματα για σένα, τα όπλα σου και τα κυνήγια σου και για εμάς που δεν σε γνωρίζουμε.
Καλώς ήρθες Αντώνη!Γειά σας, Με λένε Αντώνη είμαι από Άρτα. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
Καμμία μύτη Αντώνη μπήκε στα μέρη μας?Γειά σας, Με λένε Αντώνη είμαι από Άρτα. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
Καλώς ήρθες πατριώτ!!!! Άντε να μαζευτούμε πολλοί!!!Γειά σας, Με λένε Αντώνη είμαι από Άρτα. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
Αντώνη καλώς όρισες φίλε.Γειά σας, Με λένε Αντώνη είμαι από Άρτα. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
Καλως τον Αντώνη τον πατριώτη!!!Γειά σας, Με λένε Αντώνη είμαι από Άρτα. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
Δεν έχω δει κάτι ακόμη φίλε!Καμμία μύτη Αντώνη μπήκε στα μέρη μας?
Αντώνη καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα. Καλωσήρθες!Γειά σας, Με λένε Αντώνη είμαι από Άρτα. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
Καλός ήρθες στην παρέα μας.Καλησπέρα ομάδα του hunterslife. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πολλές εξορμήσεις.
Καλώς ήρθες Αντώνη μου αρέσει το επώνυμο .Γειά σας, Με λένε Αντώνη είμαι από Άρτα. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
Καλώς ηρθες και καλή διαμονή!Γειά σας, Με λένε Αντώνη είμαι από Άρτα. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
Αντώνη καλώς ήρθες καλή διαμονήΓειά σας, Με λένε Αντώνη είμαι από Άρτα. Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας!
Michel123Γεια σας, ονομάζομαι Μιχάλης, παλιό μου ψευδώνυμο ήταν το Michel123 οχι εδώ αλλα σε άλλα παρόμοια forum, τα λέμε!