καλημερα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι ο κωστας απο στυλιδα κυνηγαω κυριος μπεκατσα με σεττερ με μεγαλη τρελα για το κυνηγι απο μικρο παιδι και τον καλο σκυλο λιγο αργοτερα
Kαλησπέρα Κώστα! Καλωσήρθες στην παρέα μας! Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα!καλημερα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι ο κωστας απο στυλιδα κυνηγαω κυριος μπεκατσα με σεττερ με μεγαλη τρελα για το κυνηγι απο μικρο παιδι και τον καλο σκυλο λιγο αργοτερα
Καλώς ήλθες Κωστή.καλημερα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι ο κωστας απο στυλιδα κυνηγαω κυριος μπεκατσα με σεττερ με μεγαλη τρελα για το κυνηγι απο μικρο παιδι και τον καλο σκυλο λιγο αργοτερα
Καλώς ήρθες φίλε!καλημερα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι ο κωστας απο στυλιδα κυνηγαω κυριος μπεκατσα με σεττερ με μεγαλη τρελα για το κυνηγι απο μικρο παιδι και τον καλο σκυλο λιγο αργοτερα
Συνονοματε καλως ηρθες καλη διαμονηκαλημερα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι ο κωστας απο στυλιδα κυνηγαω κυριος μπεκατσα με σεττερ με μεγαλη τρελα για το κυνηγι απο μικρο παιδι και τον καλο σκυλο λιγο αργοτερα
Καλώς τον Κώστα!καλημερα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι ο κωστας απο στυλιδα κυνηγαω κυριος μπεκατσα με σεττερ με μεγαλη τρελα για το κυνηγι απο μικρο παιδι και τον καλο σκυλο λιγο αργοτερα
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή σου εύχομαι!!καλημερα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι ο κωστας απο στυλιδα κυνηγαω κυριος μπεκατσα με σεττερ με μεγαλη τρελα για το κυνηγι απο μικρο παιδι και τον καλο σκυλο λιγο αργοτερα
Καλώς ήρθες Δημήτρη και καλή διαμονή σου εύχομαι!Καλησπερα σας. Ειμαι ο Δημητρης και κυνηγαω υδροβια και αγριοχοιρο.
Πολυ ωραιες συζητησεις παιδες μπραβο για την δουλεια
Ωραία κυνήγια με ένταση, ιδικά το υδρόβιο.......!!!!Καλησπερα σας. Ειμαι ο Δημητρης και κυνηγαω υδροβια και αγριοχοιρο.
Καλώς όρισες στην παρέα μας Δημήτρη.Καλησπερα σας. Ειμαι ο Δημητρης και κυνηγαω υδροβια και αγριοχοιρο.
καλησπερα Δημητρη καλως ορισες!!!Καλησπερα σας. Ειμαι ο Δημητρης και κυνηγαω υδροβια και αγριοχοιρο.