Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες Δημήτρη στην παρέα μας
Καλώς ήλθες Δημήτρη.Είμαι ο Δημήτρης και διαμένω έξω από την Αθήνα στα σύνορα με Βοιωτία. Ειμαι 23 χρόνων και κυνηγάω μανιωδώς από την τρίτη - τετάρτη δημοτικού μαζί με τον πατέρα μου.... ασχολούμαι με το κυνήγι της μπεκάτσας , του τρυγονιού , του ορτυκιού, της πέρδικας , της τσίχλας και πιο λίγο με αγριογούρουνα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σας στο φόρουμ που δημιουργήθηκε για το πάθος μας που λέγεται κυνήγι!!
Καλώς ήρθες Δημήτρη!
Χαίρομαι που τελευταία βλέπω όλο και περισσότερους νέους στην ηλικία μου να γράφονται στο φόρουμ.Δείχνει ότι υπάρχουν συνεχιστές σε αυτό τον τρόπο ζωής που λέγεται κυνήγι.
Καλώς ήρθες Δημήτρη!Είμαι ο Δημήτρης και διαμένω έξω από την Αθήνα στα σύνορα με Βοιωτία. Ειμαι 23 χρόνων και κυνηγάω μανιωδώς από την τρίτη - τετάρτη δημοτικού μαζί με τον πατέρα μου.... ασχολούμαι με το κυνήγι της μπεκάτσας , του τρυγονιού , του ορτυκιού, της πέρδικας , της τσίχλας και πιο λίγο με αγριογούρουνα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σας στο φόρουμ που δημιουργήθηκε για το πάθος μας που λέγεται κυνήγι!!
Καλώς όρισες Δημήτρη.Καλή διαμονή.Είμαι ο Δημήτρης και διαμένω έξω από την Αθήνα στα σύνορα με Βοιωτία. Ειμαι 23 χρόνων και κυνηγάω μανιωδώς από την τρίτη - τετάρτη δημοτικού μαζί με τον πατέρα μου.... ασχολούμαι με το κυνήγι της μπεκάτσας , του τρυγονιού , του ορτυκιού, της πέρδικας , της τσίχλας και πιο λίγο με αγριογούρουνα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σας στο φόρουμ που δημιουργήθηκε για το πάθος μας που λέγεται κυνήγι!!
Καλως μας βρήκες φίλε γιατί το κυνήγι χρειάζεται νέους ανθρώπους, οπότε μπορείς πες μας και τα όπλα σου για να σε γνωρίσουμε καλύτερα.Είμαι ο Δημήτρης και διαμένω έξω από την Αθήνα στα σύνορα με Βοιωτία. Ειμαι 23 χρόνων και κυνηγάω μανιωδώς από την τρίτη - τετάρτη δημοτικού μαζί με τον πατέρα μου.... ασχολούμαι με το κυνήγι της μπεκάτσας , του τρυγονιού , του ορτυκιού, της πέρδικας , της τσίχλας και πιο λίγο με αγριογούρουνα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σας στο φόρουμ που δημιουργήθηκε για το πάθος μας που λέγεται κυνήγι!!
Εχω ενα winchester select light gold beccase εδω και ενα χρονο το οποιο εχω αγαπησει σε ολα τα κυνηγια...και ειμαι παλιος κατοχος beretta 390 + beretta bellmonte due!! γλυκοκοιταζω καποιες μπενελι τον τελευταιο καιρο για μεγαλυτερα ευκολια σε μερικα κυνηγια σε σχεση με το δικαννο!Καλως μας βρήκες φίλε γιατί το κυνήγι χρειάζεται νέους ανθρώπους, οπότε μπορείς πες μας και τα όπλα σου για να σε γνωρίσουμε καλύτερα.
Δημητρη καλως ηρθες καλη διαμονηΕίμαι ο Δημήτρης και διαμένω έξω από την Αθήνα στα σύνορα με Βοιωτία. Ειμαι 23 χρόνων και κυνηγάω μανιωδώς από την τρίτη - τετάρτη δημοτικού μαζί με τον πατέρα μου.... ασχολούμαι με το κυνήγι της μπεκάτσας , του τρυγονιού , του ορτυκιού, της πέρδικας , της τσίχλας και πιο λίγο με αγριογούρουνα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σας στο φόρουμ που δημιουργήθηκε για το πάθος μας που λέγεται κυνήγι!!
Καλώς ήρθες Βαλαντη .Καλησπέρα σας και καλώς με βρήκατε..... Δεν είμαι κυνηγός αλλά έχω ένα 4χ4 όπου και μαρεσουν ότι έχει σχέση με την τετρακίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ... Μένω στην Βοιωτία, σύνορα με Αττική και είμαι κάτοχος του νέου Jimny μετά από 17 συναπτά έτη με το Jimny 2000 μοντέλο καί 480.000 χλμ
Καλώς ήρθες Βαλάντη και μην αργείς ποτέ δεν είναι αργάΚαλησπέρα σας και καλώς με βρήκατε..... Δεν είμαι κυνηγός αλλά έχω ένα 4χ4 όπου και μαρεσουν ότι έχει σχέση με την τετρακίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ... Μένω στην Βοιωτία, σύνορα με Αττική και είμαι κάτοχος του νέου Jimny μετά από 17 συναπτά έτη με το Jimny 2000 μοντέλο καί 480.000 χλμ
Καλωσηρθες Βαλαντη! Καλή διαμονή! Εφόσον είσαι λάτρης του βουνού και της φύσης, ακόμα και αν δεν κυνηγάς είσαι ένας από εμάς!Καλησπέρα σας και καλώς με βρήκατε..... Δεν είμαι κυνηγός αλλά έχω ένα 4χ4 όπου και μαρεσουν ότι έχει σχέση με την τετρακίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ... Μένω στην Βοιωτία, σύνορα με Αττική και είμαι κάτοχος του νέου Jimny μετά από 17 συναπτά έτη με το Jimny 2000 μοντέλο καί 480.000 χλμ
Καλώς ήλθες Βαλάντη στη παρέα μας!!Καλησπέρα σας και καλώς με βρήκατε..... Δεν είμαι κυνηγός αλλά έχω ένα 4χ4 όπου και μαρεσουν ότι έχει σχέση με την τετρακίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ... Μένω στην Βοιωτία, σύνορα με Αττική και είμαι κάτοχος του νέου Jimny μετά από 17 συναπτά έτη με το Jimny 2000 μοντέλο καί 480.000 χλμ
Καλώς ήρθες !Καλησπέρα σας και καλώς με βρήκατε..... Δεν είμαι κυνηγός αλλά έχω ένα 4χ4 όπου και μαρεσουν ότι έχει σχέση με την τετρακίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ... Μένω στην Βοιωτία, σύνορα με Αττική και είμαι κάτοχος του νέου Jimny μετά από 17 συναπτά έτη με το Jimny 2000 μοντέλο καί 480.000 χλμ
Καλώς ήρθες Γιώργο!!Καλησπερα σε ολα τα παιδια ειμαι ο Γιωργος και μενω στο Γαλατσι!!!Το κυνηγι ειναι μια αγαπη και ευχαριστω που με δεχθηκατε!!!