Kαλως ήρθες Γιώργο!
Γιωργο καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα σας. Είμαι ο Γιώργος μένω στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου είμαι 38 χρόνων. Κάνω συχνές εξορμήσεις με το σκυλάκι μου (αρσενικό επανιελ) στα κοντινα μέρη μου κυρίως για ορτύκι και μετά τσίχλα. Συνήθως κυνηγάω με δίκανο 828U.
Καλώς ήρθες Γιώργο και καλή διαμονή !Καλησπέρα σας. Είμαι ο Γιώργος μένω στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου είμαι 38 χρόνων. Κάνω συχνές εξορμήσεις με το σκυλάκι μου (αρσενικό επανιελ) στα κοντινα μέρη μου κυρίως για ορτύκι και μετά τσίχλα. Συνήθως κυνηγάω με δίκανο 828U.
Καλώς ήρθες Γιώργο καλή διαμονή!!!Καλησπέρα σας. Είμαι ο Γιώργος μένω στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου είμαι 38 χρόνων. Κάνω συχνές εξορμήσεις με το σκυλάκι μου (αρσενικό επανιελ) στα κοντινα μέρη μου κυρίως για ορτύκι και μετά τσίχλα. Συνήθως κυνηγάω με δίκανο 828U.
Γιώργο καλώς ήρθες.Καλησπέρα σας. Είμαι ο Γιώργος μένω στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου είμαι 38 χρόνων. Κάνω συχνές εξορμήσεις με το σκυλάκι μου (αρσενικό επανιελ) στα κοντινα μέρη μου κυρίως για ορτύκι και μετά τσίχλα. Συνήθως κυνηγάω με δίκανο 828U.
Γιώργο καλώς ήλθες!!Καλησπέρα σας. Είμαι ο Γιώργος μένω στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου είμαι 38 χρόνων. Κάνω συχνές εξορμήσεις με το σκυλάκι μου (αρσενικό επανιελ) στα κοντινα μέρη μου κυρίως για ορτύκι και μετά τσίχλα. Συνήθως κυνηγάω με δίκανο 828U.
Καλώς ήρθες Γιώργο!Καλησπέρα σας. Είμαι ο Γιώργος μένω στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου είμαι 38 χρόνων. Κάνω συχνές εξορμήσεις με το σκυλάκι μου (αρσενικό επανιελ) στα κοντινα μέρη μου κυρίως για ορτύκι και μετά τσίχλα. Συνήθως κυνηγάω με δίκανο 828U.
Ευχαριστώ πολύΓιώργο καλώς ήλθες!!
Γειά σου Δημήτρη καλώς ήλθες!!Καλο μεσημερι,Δημητρης απο Χιο 39 ετων κυνηγω κυριως περδικα,μπεκατσα με μια franchi 612 και συντροφια 1 Ποιντερ και ενα Σεττερ
Ευχαριστω πολυ καλως σας βρηκαΓειά σου Δημήτρη καλώς ήλθες!!
Καλώς ήρθες Δημήτρη!!!Καλο μεσημερι,Δημητρης απο Χιο 39 ετων κυνηγω κυριως περδικα,μπεκατσα με μια franchi 612 και συντροφια 1 Ποιντερ και ενα Σεττερ
Καλώς ήρθες Δημήτρη!Καλο μεσημερι,Δημητρης απο Χιο 39 ετων κυνηγω κυριως περδικα,μπεκατσα με μια franchi 612 και συντροφια 1 Ποιντερ και ενα Σεττερ
Καλως ηρθες Δημητρη!!Καλο μεσημερι,Δημητρης απο Χιο 39 ετων κυνηγω κυριως περδικα,μπεκατσα με μια franchi 612 και συντροφια 1 Ποιντερ και ενα Σεττερ