Καλώς ήρθες Νίκο!!Χαίρετε είμαι ο Νίκος από την Αθήνα, τους κυνηγετικούς μου χαιρετισμούς σε όλους σας.
Νίκο καλώς ήρθες ... βλέπω σου αρέσουν και εσένα οι βραχώδεις κορφούλεςΧαίρετε είμαι ο Νίκος από την Αθήνα, τους κυνηγετικούς μου χαιρετισμούς σε όλους σας.
Καλως τον Νίκο. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα. Πες μας για τα κυνήγια που κάνεις και τις περιοχές που πας και ό,τι άλλο θα μας βοηθήσει να σε γνωρίσουμε καλύτεραΧαίρετε είμαι ο Νίκος από την Αθήνα, τους κυνηγετικούς μου χαιρετισμούς σε όλους σας.
Καλώς ήρθες Νίκο.Καλη διαμονή στο forum.Χαίρετε είμαι ο Νίκος από την Αθήνα, τους κυνηγετικούς μου χαιρετισμούς σε όλους σας.
Καλώς ήρθες συνονοματε και εγώ από τη Φθιώτιδα είμαι και καρτεριτζης επισης. Σου εύχομαι καλά ποσταρισματα και καλες τουφεκιεςαπο 20 Αυγούστου.ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΕΜΙΧΤΟΝ ΒΕ3
Νικόλα καλώς ήλθες στην παρέα μας.Χαίρετε είμαι ο Νίκος από την Αθήνα, τους κυνηγετικούς μου χαιρετισμούς σε όλους σας.
Καλώς ήρθες Νίκο και καλή διαμονή !Χαίρετε είμαι ο Νίκος από την Αθήνα, τους κυνηγετικούς μου χαιρετισμούς σε όλους σας.
Καλησπέρα είναι η ορθοπλαγια της Γκιώνας, έχω καταγωγή από την όμορφη Φωκίδα.Νίκο καλώς ήρθες ... βλέπω σου αρέσουν και εσένα οι βραχώδεις κορφούλες
Νικο καλως ηρθες καλη διαμονηΧαίρετε είμαι ο Νίκος από την Αθήνα, τους κυνηγετικούς μου χαιρετισμούς σε όλους σας.
Καλωσηρθες Μιχάλη στην παρέα μας. Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα. Τι κυνήγια κάνεις και σε ποια μέρη πηγαίνεις και κυνηγάς;καλησπερα ειμαι ο μιχαλης 31 ετων απο κερατσινι αττικης φανατικος κυνηγος
Καλώς ήρθες Μιχάλη!!!καλησπερα ειμαι ο μιχαλης 31 ετων απο κερατσινι αττικης φανατικος κυνηγος