Δημήτρη καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα σας
Είμαι ο Δημήτρης από Γιαννιτσά,
Κυνηγάω όλα τα θηράματα με Ντραχτααρ, σας διαβάζω καιρό και με έχετε βοηθήσει σε πολλούς προβληματισμούς μου.
Δημήτρη καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα σας
Κυνηγάω όλα τα θηράματα με Ντραχτααρ, σας διαβάζω καιρό και με έχετε βοηθήσει σε πολλούς προβληματισμούς μου.
Καλώς ήρθες Στέφανε !Στέφανος από Λάρισα, αποκλειστικά αερο-σκοποβολή! Καλώς σας βρίσκω και συγχαρητήρια για το forum!
Καλώς ήρθες Δημήτρη !Καλησπέρα σας
Ελα αδερφε .Νεοκλή καλώς ήλθες στην ομάδα μας!!
Με ποιές πυρίτιδες ασχολείσαι κ με τη όπλα ρίχνεις..;;;
Καλώς ήρθες Στέφανε!Στέφανος από Λάρισα, αποκλειστικά αερο-σκοποβολή! Καλώς σας βρίσκω και συγχαρητήρια για το forum!
Καλώς ήρθες Δημήτρη!Καλησπέρα σας
Στέφανος από Λάρισα, αποκλειστικά αερο-σκοποβολή! Καλώς σας βρίσκω και συγχαρητήρια για το forum!
Καλώς ήρθατε Στέφανε και Δημήτρη!Καλησπέρα σας
Καλωσήρθες στην παρέα μας Γιώργο. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα.Καλησπέρα σε όλη την παρέα από Λιβαδειά. Σέττερ λαβερακ και φυσικά μπεκάτσα-ορτυκι. Καλά κυνήγια σε όλους.
Καλησπερα απο Κυπρο .
Νεος στο φορουμ σας και ομολογω οτι γουσταρω με 1000 τις ωραιες σας συζητησεις .
Φασσοκυνηγος μονο εδω και χρονια , μιας και στο νησι υπαρχουν αφθονα πουλια ολοχρονα .
Δικαννα εχουμε μονο , λατρης των Renato Gamba και των Kemen .
Αδέρφια εκ Κύπρου καλωσήρθατε στην οικογένειά μας! Καλή διαμονή!Καλημέρα από την Κύπρο.
Είμαι ο Νεοκλης .
Σας διαβάζω και σας χαίρομαι
Κυνηγώ αποκλειστικά την φάσσα και είμαι φανατικός ιδιογωμοτης
Καλωσήρθες Χρήστο κοντά μας. Καλή διαμονή. Ποια κυνήγια σου αρέσουν περισσότερο;Καλημέρα στην ομάδα
Είμαι ο Χρήστος από την Εύβοια με πολύ αγάπη για το κυνήγι .
Καλά κυνήγια σε όλους!
Καλωσήρθες Στέφανε στην παρέα μας. Έχουμε μέλη με γνώσεις και μεράκι στην αερο-σκοποβολή που μακάρι να σε βοηθήσουν σε ό,τι θες και να βοηθησεις και εσύ άλλους . Καλή διαμονή.Στέφανος από Λάρισα, αποκλειστικά αερο-σκοποβολή! Καλώς σας βρίσκω και συγχαρητήρια για το forum!
Καλωσήρθες Δημήτρη με το παντός θηράματος σκύλο σου. όντως φημίζεται η ράτσα για την πολυμορφικότητά της στα εργασιακά της καθήκοντα. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα.Καλησπέρα σας
Καλώς ήρθες Θεοδωρε! Καλά και ασφαλή κυνήγια!Χαιρετώ όλη την ομάδα.
Είμαι ο Θόδωρος από Γιάννενα με χόμπυ το κυνήγι.
Κυνηγώ βασικά πέρδικα, παπιά και μπεκάτσα με benelli centro, benelli montefeltro comfort και bettinsoli diamond.
Καλώς σας βρήκα να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.
Θοδωρα καλως ηρθες καλη διαμονηΧαιρετώ όλη την ομάδα.
Είμαι ο Θόδωρος από Γιάννενα με χόμπυ το κυνήγι.
Κυνηγώ βασικά πέρδικα, παπιά και μπεκάτσα με benelli centro, benelli montefeltro comfort και bettinsoli diamond.
Καλώς σας βρήκα να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.