Mafia Calabria
Moderator
Τάσο και Γιάννη καλώς ήρθατε στην παρέα μας
Καλησπέρα Τάσος από Έδεσσα πολύ αρχάριος και επίδοξος κυνηγός... να φανταστείτε ότι ούτε όπλο εχω!!! Θα αρχισω λίγο με διάβασμα στα άρθρα του forum και θα δούμε!!!
Καλημέρα στην παρέα, Γιάννης από Αθήνα, χλιαρός μέχρι τώρα (λόγω έλλειψης χρόνου) κυνηγός και σκοπευτής, ελπίζω να ασχοληθώ πλέον πιο εντατικά αλλά και να κάνω τα πρώτα μου βήματα και στην ιδιογόμωση. Σας ευχαριστώ όλους πρόκαταβολικά γιατί είδα ότι υπάρχει πολύ υλικό στο φόρουμ.
Καλώς ήρθατε!!!Γεια και χαρα σε ολοι την ομαδα.Ειμαι ο Θανος απο Γρεβενα και μενω εδω και 3 χρονια χαλκιδα,κυνηγαω φασα,μπεκατσα και τα τελευταια 3χρονια και τσιχλα. ευχομαι υγεια σε ολους και παντα ζεστες καννες..
Ευχαριστώ παιδιά να στε καλά!!!!
Καλημέρα στην παρέα, Γιάννης από Αθήνα, χλιαρός μέχρι τώρα (λόγω έλλειψης χρόνου) κυνηγός και σκοπευτής, ελπίζω να ασχοληθώ πλέον πιο εντατικά αλλά και να κάνω τα πρώτα μου βήματα και στην ιδιογόμωση. Σας ευχαριστώ όλους πρόκαταβολικά γιατί είδα ότι υπάρχει πολύ υλικό στο φόρουμ.
Καλως ηρθατε Παλικαρια καλη διαμονηΓεια και χαρα σε ολοι την ομαδα.Ειμαι ο Θανος απο Γρεβενα και μενω εδω και 3 χρονια χαλκιδα,κυνηγαω φασα,μπεκατσα και τα τελευταια 3χρονια και τσιχλα. ευχομαι υγεια σε ολους και παντα ζεστες καννες..
Γεια και χαρα σε ολοι την ομαδα.Ειμαι ο Θανος απο Γρεβενα και μενω εδω και 3 χρονια χαλκιδα,κυνηγαω φασα,μπεκατσα και τα τελευταια 3χρονια και τσιχλα. ευχομαι υγεια σε ολους και παντα ζεστες καννες..
Γεια και χαρα σε ολοι την ομαδα.Ειμαι ο Θανος απο Γρεβενα και μενω εδω και 3 χρονια χαλκιδα,κυνηγαω φασα,μπεκατσα και τα τελευταια 3χρονια και τσιχλα. ευχομαι υγεια σε ολους και παντα ζεστες καννες..
Γιαννη , θανο και Αποστολε καλωσορισατε.Καλημέρα...κάτοικος Λέσβου. Αρωστια με το κυνήγι και επάνιελ μπρετον....κυνηγάω λαγό πέρδικα μπεκατσα
Καλώς ήρθες!!!Καλημέρα...κάτοικος Λέσβου. Αρωστια με το κυνήγι και επάνιελ μπρετον....κυνηγάω λαγό πέρδικα μπεκατσα
Καλησπέρα Τάσος από Έδεσσα πολύ αρχάριος και επίδοξος κυνηγός... να φανταστείτε ότι ούτε όπλο εχω!!! Θα αρχισω λίγο με διάβασμα στα άρθρα του forum και θα δούμε!!!
Καλώς ήρθατε παληκάρια!Καλημέρα...κάτοικος Λέσβου. Αρωστια με το κυνήγι και επάνιελ μπρετον....κυνηγάω λαγό πέρδικα μπεκατσα
Καλώς ήρθες.kalhspera giorgos apo rodo beretta
Καλησπέρα Γιώργο και καλή διαμονή....kalhspera giorgos apo rodo beretta
Καλώς ήρθες Γιώργο.kalhspera giorgos apo rodo beretta