Kostas ContraDosi
Moderator
Γιάννη καλώς ήλθες!!Καλησπέρα,
Γιάννης στο όνομα.
Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι περισσότερο με την φάσσα, λίγο με την τσίχλα, σκοπευτήριο και ιδιογόμωση.
Καλώς σας βρήκα.
Γιάννη καλώς ήλθες!!Καλησπέρα,
Γιάννης στο όνομα.
Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι περισσότερο με την φάσσα, λίγο με την τσίχλα, σκοπευτήριο και ιδιογόμωση.
Καλώς σας βρήκα.
Καλώς ήρθες Γιάννη!!Καλησπέρα,
Γιάννης στο όνομα.
Καλώς σας βρήκα.
Καλώς σας βρήκα, φίλοι.
Καλησπέρα,
Γιάννης στο όνομα.
Καλώς σας βρήκα.
Δημήτρη Γιάννη και Σιδέρη καλώς ήρθατε καλή διαμονήΚαλησπερα Ειμαι αποΧιο και κυνηγαω απο πολυ παλια .Πλεον .....οχι και τοσο ευχομαι να βρω νεα κίνητρα
Καλώς ήρθες Νίκο!Καλημέρα συνάδελφοι...Είμαι ο Νίκος..μένω στην Αττική...κυνηγάω λίγο φάσσα τον τελευταίο καιρό...αλλά η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσίχλες...και το καλό κρασί....... καλώς σας βρήκα λοιπόν...
Καλωσήρθες Σιδερή στην παρέα μας. Ποια κυνήγια κάνεις περισσότερο;Καλησπερα Ειμαι αποΧιο και κυνηγαω απο πολυ παλια .Πλεον .....οχι και τοσο ευχομαι να βρω νεα κίνητρα
Καλώς ήρθες Νίκο!Καλημέρα συνάδελφοι...Είμαι ο Νίκος..μένω στην Αττική...κυνηγάω λίγο φάσσα τον τελευταίο καιρό...αλλά η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσίχλες...και το καλό κρασί....... καλώς σας βρήκα λοιπόν...
Καλώς ήρθες Νίκο!!Καλημέρα συνάδελφοι...Είμαι ο Νίκος..μένω στην Αττική...κυνηγάω λίγο φάσσα τον τελευταίο καιρό...αλλά η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσίχλες...και το καλό κρασί....... καλώς σας βρήκα λοιπόν...
Καλώς τον Νίκο τον Απίκο....Καλημέρα συνάδελφοι...Είμαι ο Νίκος..μένω στην Αττική...κυνηγάω λίγο φάσσα τον τελευταίο καιρό...αλλά η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσίχλες...και το καλό κρασί....... καλώς σας βρήκα λοιπόν...
Καλησπέρα Γιάννη, Καλωσηρθες κοντά μας. Σε ποιες περιοχές κυνηγάς κυρίως;Καλησπέρα,
Γιάννης στο όνομα.
Καλώς σας βρήκα.
Καλωσηρθες Νίκο στο φόρουμ! Τίποτα καλύτερο από κυνήγι και καλό κρασί!Καλημέρα συνάδελφοι...Είμαι ο Νίκος..μένω στην Αττική...κυνηγάω λίγο φάσσα τον τελευταίο καιρό...αλλά η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσίχλες...και το καλό κρασί....... καλώς σας βρήκα λοιπόν...
Καλησπέρα Γιάννη, Καλωσηρθες κοντά μας. Σε ποιες περιοχές κυνηγάς κυρίως;
Καλώς σε βρήκα.Καλησπέρα Γιάννη, Καλωσηρθες κοντά μας. Σε ποιες περιοχές κυνηγάς κυρίως;
Καλώς ήρθες Γιάννη στο forumΚαλησπέρα,
Γιάννης στο όνομα.
Καλώς σας βρήκα.
Καλησπέρα,
Γιάννης στο όνομα.
Καλώς σας βρήκα.
Γιαννη και Νικο καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλημέρα συνάδελφοι...Είμαι ο Νίκος..μένω στην Αττική...κυνηγάω λίγο φάσσα τον τελευταίο καιρό...αλλά η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσίχλες...και το καλό κρασί....... καλώς σας βρήκα λοιπόν...
Καλώς ήρθες Νικόλαε!Καλησπέρα σε όλους Νικόλαος είναι το όνομα μου μένω αττικη και κυνηγάω λαγό και τσίχλες καλός σάς βρήκα