Καλώς ήρθες φίλε με την οπλάρα σου το 54!!!Γειά σας φιλοι μου ενθουσιασμενος και κάτοχός ενος IZ54 κακμιας 155
Καλώς ήρθες φίλε με την οπλάρα σου το 54!!!Γειά σας φιλοι μου ενθουσιασμενος και κάτοχός ενος IZ54 κακμιας 155
Έχει τις καλυτερες τουφεκιες ειδικά τα δραμια federal έχουν τρομερές συγκεντρωσεις το μόνο πρόβλημα μου εχει ραγισει το κοντακι και πρέπει να το αλλάξω.Καλώς ήρθες φίλε με την οπλάρα σου το 54!!!
Καλωσήρθες Νίκο με το ρωσικό σου Οπλοστάσιο! Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματαΓειά σας φιλοι μου ενθουσιασμενος και κάτοχός ενος IZ54 κακμιας 155
Καλώς ήρθες Νικο!Έχει τις καλυτερες τουφεκιες ειδικά τα δραμια federal έχουν τρομερές συγκεντρωσεις το μόνο πρόβλημα μου εχει ραγισει το κοντακι και πρέπει να το αλλάξω.
Ήρθε στην κατοχή μου τυχαία, κανες, κλειδιά, πάπια είναι σε άριστη κατάσταση το κοντακι έχει ανοίξει εκεί που ενώνει με τον κορμό του όπλου μάλλον απο πέσιμο.Καλώς ήρθες Νικο!
Πως ράγισε?
Τα ραγισματα επισκευαζονται στον καταλληλο μάστορα δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις κοντάκι...
Νικο καλως ηρθες καλη διαμονηΓειά σας φιλοι μου ενθουσιασμενος και κάτοχός ενος IZ54 κακμιας 155
Νίκο καλός ήλθες!!Γειά σας φιλοι μου ενθουσιασμενος και κάτοχός ενος IZ54 κακμιας 155
Ναι, αλλά θα μου το γράφεις IZH54 μην το πελεκάς!!!Έχει τις καλυτερες τουφεκιες ειδικά τα δραμια federal έχουν τρομερές συγκεντρωσεις το μόνο πρόβλημα μου εχει ραγισει το κοντακι και πρέπει να το αλλάξω.
Καλωσήρθες Νίκο κοντά μας. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα. Ποια κυνήγια κάνεις περισσότερο; Τι όπλα έχεις;Είμαι ο Νίκος από την Δεσκάτη Γρεβενών, θά τά λέμε από εδώ καί εύχομαι σέ όλους να περνάτε όμορφα
Καλώς σας βρήκα... εγώ μάλλον είμαι από τούς παραδοσιακούς κυνηγούς, έχω ένα Baikal εικοσαετίας καί κυνηγάω λαγό με ένα σκύλο !!!Καλωσήρθες Νίκο κοντά μας. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα. Ποια κυνήγια κάνεις περισσότερο; Τι όπλα έχεις;
Νίκο για μένα κάνεις το καλύτερο κυνήγι με τον καλύτερο τρόπο!Καλώς σας βρήκα... εγώ μάλλον είμαι από τούς παραδοσιακούς κυνηγούς, έχω ένα Baikal εικοσαετίας καί κυνηγάω λαγό με ένα σκύλο !!!
Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα μας!Καλώς σας βρήκα... εγώ μάλλον είμαι από τούς παραδοσιακούς κυνηγούς, έχω ένα Baikal εικοσαετίας καί κυνηγάω λαγό με ένα σκύλο !!!
Καλώς όρισες Νικόλα!Είμαι ο Νίκος από την Δεσκάτη Γρεβενών, θά τά λέμε από εδώ καί εύχομαι σέ όλους να περνάτε όμορφα
Καλώς ήρθες Νίκο!!Είμαι ο Νίκος από την Δεσκάτη Γρεβενών, θά τά λέμε από εδώ καί εύχομαι σέ όλους να περνάτε όμορφα