Νικο καλως μαε ήρθες από τον ομορφο Περαία...!!Το Ονομα Μου Ειναι Νικοϛ Τα Κυνηγια Μου Ειναι Με Σκυλουϛ Φερμαϛ Δυο Αγγλικα Σεττερ.Και Εχω Σχετικη Εμπειρια Με Την Ιδιογομωση. Σαϛ Ευχαριστω Που Με Δεχτηκατε. Ειμαι Απο Τον Πειραια .
Νίκο καλώς ήρθες καλή διαμονήΤο Ονομα Μου Ειναι Νικοϛ Τα Κυνηγια Μου Ειναι Με Σκυλουϛ Φερμαϛ Δυο Αγγλικα Σεττερ.Και Εχω Σχετικη Εμπειρια Με Την Ιδιογομωση. Σαϛ Ευχαριστω Που Με Δεχτηκατε. Ειμαι Απο Τον Πειραια .
Καλως ήρθες Νικο!!Το Ονομα Μου Ειναι Νικοϛ Τα Κυνηγια Μου Ειναι Με Σκυλουϛ Φερμαϛ Δυο Αγγλικα Σεττερ.Και Εχω Σχετικη Εμπειρια Με Την Ιδιογομωση. Σαϛ Ευχαριστω Που Με Δεχτηκατε. Ειμαι Απο Τον Πειραια .
Καλώς ήρθες Νίκο!!Το Ονομα Μου Ειναι Νικοϛ Τα Κυνηγια Μου Ειναι Με Σκυλουϛ Φερμαϛ Δυο Αγγλικα Σεττερ.Και Εχω Σχετικη Εμπειρια Με Την Ιδιογομωση. Σαϛ Ευχαριστω Που Με Δεχτηκατε. Ειμαι Απο Τον Πειραια .
Γιώργο καλως ηλθες φιλε...καλη διαμονη!!Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα παιδιά είμαι φίλος του Παπαθανασίου του Νίκου από Σάμο ευχαριστώ για τν αποδοχη
Καλώς ήρθες Γιώργο!Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα παιδιά είμαι φίλος του Παπαθανασίου του Νίκου από Σάμο ευχαριστώ για τν αποδοχη
Καλώς ήρθες Γιώργο!Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα παιδιά είμαι φίλος του Παπαθανασίου του Νίκου από Σάμο ευχαριστώ για τν αποδοχη
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα παιδιά είμαι φίλος του Παπαθανασίου του Νίκου από Σάμο ευχαριστώ για τν αποδοχη
Καλως ήρθες Γιώργο!!!Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα παιδιά είμαι φίλος του Παπαθανασίου του Νίκου από Σάμο ευχαριστώ για τν αποδοχη
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα παιδιά είμαι φίλος του Παπαθανασίου του Νίκου από Σάμο ευχαριστώ για τν αποδοχη
Ωχχχ...είμαι φίλος του Παπαθανασίου του Νίκου από Σάμο
Καλά καλαμπόκια ε;Ωχχχ...
Γτ ωωωωχ;;;Ωχχχ...