Καλώς ήρθες Θωμά!
Γεια σαs ΄.Ειμαι ο Μακηs απο Καρδιτσα .Ιδιογωμοτηs.Κυνηγι πουλια και γουρουνι.Ευχομαι τα καλυτερα για ολουs σαs.
Μακη και Θωμα καλως ηρθατε και καλη διαμονηΓεια σας . Είμαι ο Θωμάς καταγωγή Ναύπακτος , κάτοικος Αττικής , 42 ετων , χωρίς κυνηγόσκυλο και πλέων θα ασχοληθώ με το κυνήγι
Καλως ήρθες!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Στέφανος απο Αλεξανδρούπολη και κυνηγω μπεκατσα με 2 σκυλους φερμας και λιγο παπια. Ειμαι46 ετων και κυνηγω μονος.
Στέφανε καλώς ήλθες στην ομάδα μας!!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Στέφανος απο Αλεξανδρούπολη και κυνηγω μπεκατσα με 2 σκυλους φερμας και λιγο παπια. Ειμαι46 ετων και κυνηγω μονος.
Καλώς ήρθες Στέφανε!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Στέφανος απο Αλεξανδρούπολη και κυνηγω μπεκατσα με 2 σκυλους φερμας και λιγο παπια. Ειμαι46 ετων και κυνηγω μονος.
Στεφανε καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Στέφανος απο Αλεξανδρούπολη και κυνηγω μπεκατσα με 2 σκυλους φερμας και λιγο παπια. Ειμαι46 ετων και κυνηγω μονος.
Καλώς ήρθες ΣτέφανεΚαλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Στέφανος απο Αλεξανδρούπολη και κυνηγω μπεκατσα με 2 σκυλους φερμας και λιγο παπια. Ειμαι46 ετων και κυνηγω μονος.
Καλώς ήρθες Πέτρο!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι από Αμαλιάδα Ηλείας. Τρελά με το κυνήγι και το σκοπευτήριο, έχω 3 σκυλιά, 6-7 όπλα κτλ.
Καλωσηρθες συνάδελφε. Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα.Καλησπέρα σε όλους. Είμαι από Αμαλιάδα Ηλείας. Τρελά με το κυνήγι και το σκοπευτήριο, έχω 3 σκυλιά, 6-7 όπλα κτλ.
Καλώς ήρθες!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι από Αμαλιάδα Ηλείας. Τρελά με το κυνήγι και το σκοπευτήριο, έχω 3 σκυλιά, 6-7 όπλα κτλ.
Πετρο καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα σε όλους. Είμαι από Αμαλιάδα Ηλείας. Τρελά με το κυνήγι και το σκοπευτήριο, έχω 3 σκυλιά, 6-7 όπλα κτλ.
Καλώς ήρθες Πετραν!Καλησπέρα σε όλους. Είμαι από Αμαλιάδα Ηλείας. Τρελά με το κυνήγι και το σκοπευτήριο, έχω 3 σκυλιά, 6-7 όπλα κτλ.
Πέτρο καλησπέρα κ καλώς ήλθες στην ομάδα μας....Καλησπέρα σε όλους. Είμαι από Αμαλιάδα Ηλείας. Τρελά με το κυνήγι και το σκοπευτήριο, έχω 3 σκυλιά, 6-7 όπλα κτλ.
Ενας Αμαλιαδαιος μας λείπει,δεν πας να του βγάλεις μια φωνή..??Έλα να μαζεύονται κ Αμαλιαδαίοι σιγα σιγά....
Η να τον χαλασηΕνας Αμαλιαδαιος μας λείπει,δεν πας να του βγάλεις μια φωνή..??
Ποιος είναι αυτός;Ενας Αμαλιαδαιος μας λείπει,δεν πας να του βγάλεις μια φωνή..??