To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ όλη την καλή παρέα που ήδη απαρτίζει αυτήν την όμορφη γωνιά- κοινωνία και συγχαρητήρια για την εξαίρετη προσπάθεια σε όσους έχουν βάλει τα θεμέλια για αυτήν.
Το όνομά μου είναι Ευθύμης είμαι 40 ετών, δυστυχώς (για τις κυνηγετικές εξορμήσεις) κάτοικος Αθηνών.
Η φύση και ιδιαίτερα το κυνήγι είναι μπολιασμένα στο αίμα μου από πολύ μικρή ηλικία. Μετά από επαφή με πάρα πολλά σπορ πάντα συναφή με την φύση και την ύπαιθρο η αγάπη μου για το κυνήγι γιγαντώθηκε και έγινε εμμονή πλέον όταν απέκτησα τον πρώτο δικό μου σκύλο φέρμας που τον μεγάλωσα από κουτάβι. Ένα αρσενικό Επανιέλ που είναι τώρα 2 ετών και μου προσφέρει πια συγκινήσεις και στιγμές μοναδικές ταξιδεύοντας με μακριά από την δύσκολη καθημερινότητά που λίγο η πολύ όλοι μας βιώνουμε στις μέρες μας.
Όνειρό μου κυνηγετικό είναι τώρα να μπορώ να τον φέρνω σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερα θηράματα χωρίς να είναι η μεγάλη κάρπωση αυτοσκοπός για εμένα.
Υγεία σε όλους.

Ευθύμη καλώς όρισες στην παρέα ..shake.

Γεια σας κι από μένα! Είμαι ο Στέλιος από Στυλίδα, κάτοικος αττικής, 32 χρονών. Ασχολούμαι από την παιδική μου ηλικία με το κυνήγι και το ψάρεμα. Καλή κυνηγετική χρονιά εύχομαι σε όλους!

Στέλιο καλώς όρισες και συ στην παρέα..well done.

Με λενε Αντωνη ( antonio αν με θυματε καποιος φιλος απο παλαιοτερα site) μενω Αθηνα κοντευω τα 50 και το παθος μου ο σκυλος , το κυνηγι ορτυκιου και της μπεκατσας
.welcome1.Αντώνη , καλά ποσταρίσματα!!!!

κοντευω τα 50.Την περδικα την αφησαμε λογω ηλικιας.....

""Τώρα όμως στα 50 είσαι άπιαστο πουλί""

Status
Not open for further replies.
Back