To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Βαγγέλης και φέτος έβγαλα άδεια για πρώτη φορά και αγόρασα το πρώτο μου όπλο , μια mossberg 500 cal. 20 . Ηδη έχω βγει μερικές φορές για δοκιμή του όπλου και φυσιγγίων και ελπίζω σύντομα να πάω και για τα πρώτα θηράματα.
Βαγγέλη καλώς όρισες στην παρέα και σου εύχομαι σύντομα να χαρείς τα πρώτα σου κυνήγια και να μπορείς να απολαμβάνεις γενικότερα τις χαρές που σου προσφέρει κάθε κυνηγητική έξοδος .

Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Βαγγέλης και φέτος έβγαλα άδεια για πρώτη φορά και αγόρασα το πρώτο μου όπλο , μια mossberg 500 cal. 20 . Ηδη έχω βγει μερικές φορές για δοκιμή του όπλου και φυσιγγίων και ελπίζω σύντομα να πάω και για τα πρώτα θηράματα.
.welcome.

Καλωσήρθες Βαγγέλη, πολύ ιδιαίτερη η επιλογή σου για νέο κυνηγό, χράπα-χρούπα και cal.20 :) Πως και αποφάσισες έναν τέτοιο συνδυασμό;

Καλωσήρθες Βαγγέλη, πολύ ιδιαίτερη η επιλογή σου για νέο κυνηγό, χράπα-χρούπα και cal.20 :) Πως και αποφάσισες έναν τέτοιο συνδυασμό;

Λοιπόν αρχικά να σάς πω οτι με το κυνήγι δεν είχα καμία σχέση ,έτσι δεν είχα και τα στερεότυπα που μπορεί να εχει κάποιος που έμαθε να κυνηγά με cal. 12. Και αρνηται να πιστέψει οτι και ένα μικρότερο διαμετρημα μπορεί να ειναι φονικό. Διάβασα αρκετά πριν μπω σε οπλοπωλειο και η αλήθεια ειναι οτι μόλις έπιασα ένα 20αρι στα χέρια μου αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου μαζί του, ποιο λεπτές γραμμές απο τα 12αρια ελαφρυτερο και τελικά οπως φάνηκε στην πράξη με αισθητά μικρότερη ανάκρουση που δεν φοβίζει έναν νέο κυνηγο. Η mossberg προέκυψε για οικονομικούς λόγους,έχασα μια αγγελία για ένα ποζε μέχρι να μου βγάλουν την άδεια κατοχής και πήρα την 500 γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου όπλου .τωρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο.

Status
Not open for further replies.
Back