D
dionisis
Ειμαι απο χανια κρητη κυνηγαω τσιχλοπερδικοτσιφα...ειμαι νεος κυνηγος στην ουσια φετος η πρωτη μου αδεια..
Ειμαι απο χανια κρητη κυνηγαω τσιχλοπερδικοτσιφα...ειμαι νεος κυνηγος στην ουσια φετος η πρωτη μου αδεια..
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιώργο και καλη παραμονή.Ειμαι απο χανια κρητη κυνηγαω τσιχλοπερδικοτσιφα...ειμαι νεος κυνηγος στην ουσια φετος η πρωτη μου αδεια..
καλώς ήλθες στην παρέα μας Γιώργη καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματαΕιμαι απο χανια κρητη κυνηγαω τσιχλοπερδικοτσιφα...ειμαι νεος κυνηγος στην ουσια φετος η πρωτη μου αδεια..
καλώς όρισες μπρέκαλως σας εβρηκα κοπελια!!
το φελέκι μου μέσαΓειάσου Γιώργη και καλώς όρισες .Από ποιο μέρος της Κρήτης είσαι ;
εχω πιει 6 και νυστάζω φιλαράκο.....το φελέκι μου μέσα
γράφει το παληκάρι Χανιά
πόσα τσίπουρα έχεις πιεί πάλι;;;;;
Μη βαράς ρε φίλε ,είμαι πολύ κουρασμένος.Εχω πιει 6 αλλά νυστάζω πολύ ρε φιλαράκο.....
Καλως ηρθες Γιωργο καλη διαμονηΕιμαι απο χανια κρητη κυνηγαω τσιχλοπερδικοτσιφα...ειμαι νεος κυνηγος στην ουσια φετος η πρωτη μου αδεια..