Κρύβονται από σένα, χαζά είναι!Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!
Στο νησί σου έκανα διακοπές πριν 3 βδομάδες, 300 χλμ περίπου με το αυτοκίνητο και δεν είδα ούτε ένα τρυγόνι πουθενά....
Κρύβονται από σένα, χαζά είναι!Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!
Στο νησί σου έκανα διακοπές πριν 3 βδομάδες, 300 χλμ περίπου με το αυτοκίνητο και δεν είδα ούτε ένα τρυγόνι πουθενά....
Καλώς όρισες Αλέξανδρε. Να χαίρεσαι το σκυλάκι σουΓεια σας ονομάζομαι Αλέξανδρος και είμαι από Ζακυνθο κυνηγάω πιο πολύ τσίχλα και τρυγονι καρτέρι και περπατητο και το σκυλί μου είναι Springer spaniel !!
Σπυρο καλως ηρθες στην παρεα μας....Καλώς σας βρήκα.Είμαι ο Σπύρος κ μένω Αθήνα.Συνήθως, προσπαθώ να πετύχω καμία τσίχλα με μια franchi...τώρα τελευταία κ κανένα πιατάκι στο σκοπευτήριο
Καλώς όρισες στην παρέα μας Σπύρο. Καλή κυνηγετική χρόνιαΚαλώς σας βρήκα.Είμαι ο Σπύρος κ μένω Αθήνα.Συνήθως, προσπαθώ να πετύχω καμία τσίχλα με μια franchi...τώρα τελευταία κ κανένα πιατάκι στο σκοπευτήριο
Καλώς ήρθες Σπύρο!Καλώς σας βρήκα.Είμαι ο Σπύρος κ μένω Αθήνα.Συνήθως, προσπαθώ να πετύχω καμία τσίχλα με μια franchi...τώρα τελευταία κ κανένα πιατάκι στο σκοπευτήριο
Καλώς ήρθες Σπύρο!!!!Από την μάζωξη στον Ασπρόπυργο χθες;Καλώς σας βρήκα.Είμαι ο Σπύρος κ μένω Αθήνα.Συνήθως, προσπαθώ να πετύχω καμία τσίχλα με μια franchi...τώρα τελευταία κ κανένα πιατάκι στο σκοπευτήριο
Σπυρο καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλώς σας βρήκα.Είμαι ο Σπύρος κ μένω Αθήνα.Συνήθως, προσπαθώ να πετύχω καμία τσίχλα με μια franchi...τώρα τελευταία κ κανένα πιατάκι στο σκοπευτήριο
Καλώς ήρθες συνονόματε !!!Καλώς σας βρήκα.Είμαι ο Σπύρος κ μένω Αθήνα.Συνήθως, προσπαθώ να πετύχω καμία τσίχλα με μια franchi...τώρα τελευταία κ κανένα πιατάκι στο σκοπευτήριο
Ναι ήμουν κ γω εκειΚαλώς ήρθες Σπύρο!!!!Από την μάζωξη στον Ασπρόπυργο χθες;
Τπτ απ' τα δύο...δοθέν προσωνύμιο από παρέαΣπυρο καλως ηρθες στην παρεα μας....
Χασαπης στο επιθετο ή το επαγγελμα;;;
Καλώς ήρθες χασάπη.Καλώς σας βρήκα.Είμαι ο Σπύρος κ μένω Αθήνα.Συνήθως, προσπαθώ να πετύχω καμία τσίχλα με μια franchi...τώρα τελευταία κ κανένα πιατάκι στο σκοπευτήριο
Καλωστονα και ας άργησε.. Παιδιά μην τον ακούτε είναι άσσος και στις τσίχλες και στα πιατάκια. Καλωσηρθες..Καλώς σας βρήκα.Είμαι ο Σπύρος κ μένω Αθήνα.Συνήθως, προσπαθώ να πετύχω καμία τσίχλα με μια franchi...τώρα τελευταία κ κανένα πιατάκι στο σκοπευτήριο
Την επόμενη φορά Σχιστό ... έχει και παγωμένες μπύρεςΝαι ήμουν κ γω εκει
Όσοι με έχουν δει γνωρίζουν...αλλού βαράν τα τύμπανα....αλλού χορεύει η νύφηΚαλωστονα και ας άργησε.. Παιδιά μην τον ακούτε είναι άσσος και στις τσίχλες και στα πιατάκια. Καλωσηρθες..
Πίσω απ' το μαντρί...παράνομο... δεν έβγαλα ακόμα ΑΦΜΚαλώς ήρθες χασάπη.
Το μαγαζί που το έχεις?
Καλώς τα σώματα ασφαλείας. Μήν τόν ακούτε είναι ριγκοΝαι ήμουν κ γω εκει
Καλώς ήρθες Δημήτρη!Γεια σας! Δημήτρης από Κόρινθο, 42 ετών,κυνηγώ κυρίως με φέρμα.εχω 2 πόιντερ, μάνα -γιος και απο όπλα, κατόπιν πολλών αλλαγών μέσ' τα χρόνια, έχω ένα διασκευασμενο (Παπατσαρουχας)πλάγιο baikal και μια montefeltro!