To know us better - Γνωριμία

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπερα και καλή κυνηγετική σεζόν σε όλους με ασφάλεια…είμαι ο βασιλης 32 από Αθήνα,είμαι άρρωστος με την φασσα και την τσίχλα.φυσικα κάνω και αλλά κυνήγια αλλά σαν την φασσα δεν έχει.!!!ειμαι επίσης άρρωστος με τα όπλα Fabarm έχω την L4S BLACK HUNTER πριν δυο μήνες απέκτησα και την XLR COLUMBA PALUMBUS..καλώς σας βρήκα

Καλώς μας ήρθες Βασίλη. Ωραίο όπλο η palumbus. Καλά ποσταρισματα να έχεις.

Καλησπέρα σε όλους και καλή, ασφαλή κυνηγετική σεζόν να έχουμε.
Είμαι ο Θοδωρής, 42 χρονών από Αθήνα και η σεζόν που μόλις ξεκίνησε θα είναι η 2η μου. Κυρίως κυνηγάω τσίχλες με μια A302 που έχω κληρονομιά από τον πατέρα μου. Καλώς σας βρήκα.

Είμαι ο Θοδωρής, 42 χρονών από Αθήνα και η σεζόν που μόλις ξεκίνησε θα είναι η 2η μου. Κυρίως κυνηγάω τσίχλες με μια A302 που έχω κληρονομιά από τον πατέρα μου. Καλώς σας βρήκα.
Καλώς όρισες Θοδωρή στην παρέα.

Καλώς ήρθες Θοδωρή, καλή διαμονή.

Καλημέρα σας

Είμαι ο Βασίλης, 32 από Θεσσαλονίκη και δεν έχω καμία απολύτως εμπειρία με το κυνήγι. Μπήκα εδώ για να μάθω περισσότερα ( ειδικότερα για το κυνήγι του αγριόχοιρου ) και να αποφασίσω εάν όντως θέλω να ασχοληθώ με αυτό.

Καλημέρα σας

Είμαι ο Βασίλης, 32 από Θεσσαλονίκη και δεν έχω καμία απολύτως εμπειρία με το κυνήγι. Μπήκα εδώ για να μάθω περισσότερα ( ειδικότερα για το κυνήγι του αγριόχοιρου ) και να αποφασίσω εάν όντως θέλω να ασχοληθώ με αυτό.
Καλημέρα Βασίλη!
Περιηγήσου στα θέματα του Hunterslife, διάβασε, και ό,τι θες ρώτα!
Επίσης υπάρχει και σχετικό θέμα με το κυνήγι του αγριόχοιρου. Θα βρεις όμως πολλά άλλα ενδιαφέροντα να διαβάσεις!

Last edited:
Καλημέρα Βασίλη!
Περιηγήσου στα θέματα του Hunterslife, διάβασε, και ότι θες ρώτα!
Επίσης υπάρχει και σχετικό θέμα με το κυνήγι του αγριόχοιρου. Θα βρεις όμως πολλά άλλα ενδιαφέροντα να διαβάσεις!
Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση.
Καλή συνέχεια.

Καλημέρα σας

Καλώς ήρθες Βασίλη κ ευχομαι να ασχοληθείς με το κυνήγι ασχέτως του τι θα επιλεξεις ώστε να τα λέμε κ μελλοντικά...

Πρώτα από όλα για να ασχοληθείς με το κυνήγι κ ιδιαίτερα του αγριοχοιρου θα πρεπει να γνωρίζεις "απέξω κ ανακατωτά " του κανόνες ασφαλείας γιατί εδώ περα τα λάθη(αν μπορουμε να τα πουμε έτσι) πληρωνονται πολυ ακριβά.....
Όποτε προσεχε κ με ποιον "δάσκαλο" θα καθίσεις......

Εγώ θα σου πρότεινα για αρχή να ασχοληθείς με ένα ποιό "ήρεμο" κ "χαλαρο" κυνήγι όπως είναι αυτό της τσίχλας γιατί γενικά έχει πολλα να σε μάθει κ αργότερα πας σε πιο απαιτητικά κυνήγια.........
Κάθε πραγμα στον καιρό του....

Καλώς ήρθες Βασίλη κ ευχομαι να ασχοληθείς με το κυνήγι ασχέτως του τι θα επιλεξεις ώστε να τα λέμε κ μελλοντικά...

Πρώτα από όλα για να ασχοληθείς με το κυνήγι κ ιδιαίτερα του αγριοχοιρου θα πρεπει να γνωρίζεις "απέξω κ ανακατωτά " του κανόνες ασφαλείας γιατί εδώ περα τα λάθη(αν μπορουμε να τα πουμε έτσι) πληρωνονται πολυ ακριβά.....
Όποτε προσεχε κ με ποιον "δάσκαλο" θα καθίσεις......

Εγώ θα σου πρότεινα για αρχή να ασχοληθείς με ένα ποιό "ήρεμο" κ "χαλαρο" κυνήγι όπως είναι αυτό της τσίχλας γιατί γενικά έχει πολλα να σε μάθει κ αργότερα πας σε πιο απαιτητικά κυνήγια.........
Κάθε πραγμα στον καιρό του....
Καλώς σας βρήκα.

Σας ευχαριστώ για τις σημαντικότατες παρατηρήσεις και για να απαντήσω στα σχόλια σας, δε με ενδιαφέρει απλώς να "πάρω ένα τουφέκι να βαράω οτι βρώ μπροστά μου".
Επιλέγω συγκεκριμένα και μόνο τον αγριόχοιρο για πολλούς λόγους ( που μπορεί να συζητηθούν σε άλλα πλαίσια, ένας πχ είναι οτι δέν μου πάει καρδιά να πυροβολήσω οτιδήποτε πετάει. )
Ώς πρώτη κίνηση, επικοινώνησα με τον Σύλλογο της περιοχής μου με σκοπό να τους ζητήσω να ακολουθήσω ως παρατηρητής σε μια, δύο εξορμήσεις.
Λόγω και ενασχόλησης με το υποβρύχιο κυνήγι, γνωρίζω πως τα "λάθη" κοστίζουν ζωές.
Δεν βιάζομαι καθόλου, γεροί να είμαστε όλοι και με το μυαλό στο κεφάλι μας , και όλα θα έρθουν με τη σειρά τους.

Και πάλι σας ευχαριστώ
Με Εκτίμηση

Το απροθυμος απο που βγαινει;

Αναμεσα στους κυνηγους κανενας δεν πυροβολει οτι πεταει η οτι συναντα ανεξαρτητως ειδους τοπου μερας και ωρας

Αυτοι που το κανουν δεν ειναι κυνηγοι ειναι λαθροθηρες και ειναι εχθροι του κυνηγιου
Καλο ειναι να το διαχωρησεις απο τωρα στο μυαλο σου

Ειναι οπως τους μπουκαλακηδες στο ψαροντουφεκο η αυτους που ριχνουν δυναμητες

Στο θεμα αγριοχοιρος θα βρεις οτι ψαχνεις οπως και γενικα στο διαδικτυο αλλα και στον εντυπο τυπο
Εαν τελικα πραγματι σε ενδιαφερει θα πρεπει να βρεις μια προθυμη ομαδα να σε ενταξει χωρις οπλο για να δεις και να ζησεις την διαδικασια
Αυτο θα ειναι αρκετα δυσκολο
Πρωτον να βρεις μια σωστη ομαδα και δευτερον προθυμη να σε συμπεριλαβει
Ειναι ενα πολυ ομορφο κυνηγι με μεγαλη τεχνη και διαδικασια και με αυστηροτατους κανονες ασφαλειας αλλα κατα ποσον θα το μαθεις σωστα εξαρταται απο την ομαδα που θα επιλεξεις

Εαν ειναι σωστοι θα σε περασουν απο ολα τα σταδια πριν σε δεκτουν

ο λογος που σου ειπαν οι συναδερφοι πιο πανω να ξεκινησεις απο καποιο αλλο κυνηγι ειναι διοτι αυτο απαιτει γνωσεις που δεν μαθαινονται ευκολα ουτε διαβαζοντας και εχουν τεραστια κεφαλαια
Σκυλια ιχνηλασια βιολογια τοπογραφια τοπου πανιδα χλωριδα αρμονικη συμβιωση σε ομαδα επικοινωνια εγκρατεια γδαρσιμο τεμαχισμος ειναι μερικα απο αυτα σαν τιτλοι
Μεσα τους εχουν τεραστιο υλικο για μαθηση

Το απροθυμος απο που βγαινει;

Αναμεσα στους κυνηγους κανενας δεν πυροβολει οτι πεταει η οτι συναντα ανεξαρτητως ειδους τοπου μερας και ωρας

Αυτοι που το κανουν δεν ειναι κυνηγοι ειναι λαθροθηρες και ειναι εχθροι του κυνηγιου
Καλο ειναι να το διαχωρησεις απο τωρα στο μυαλο σου

Ειναι οπως τους μπουκαλακηδες στο ψαροντουφεκο η αυτους που ριχνουν δυναμητες

Στο θεμα αγριοχοιρος θα βρεις οτι ψαχνεις οπως και γενικα στο διαδικτυο αλλα και στον εντυπο τυπο
Εαν τελικα πραγματι σε ενδιαφερει θα πρεπει να βρεις μια προθυμη ομαδα να σε ενταξει χωρις οπλο για να δεις και να ζησεις την διαδικασια
Αυτο θα ειναι αρκετα δυσκολο
Πρωτον να βρεις μια σωστη ομαδα και δευτερον προθυμη να σε συμπεριλαβει
Ειναι ενα πολυ ομορφο κυνηγι με μεγαλη τεχνη και διαδικασια και με αυστηροτατους κανονες ασφαλειας αλλα κατα ποσον θα το μαθεις σωστα εξαρταται απο την ομαδα που θα επιλεξεις

Εαν ειναι σωστοι θα σε περασουν απο ολα τα σταδια πριν σε δεκτουν

ο λογος που σου ειπαν οι συναδερφοι πιο πανω να ξεκινησεις απο καποιο αλλο κυνηγι ειναι διοτι αυτο απαιτει γνωσεις που δεν μαθαινονται ευκολα ουτε διαβαζοντας και εχουν τεραστια κεφαλαια
Σκυλια ιχνηλασια βιολογια τοπογραφια τοπου πανιδα χλωριδα αρμονικη συμβιωση σε ομαδα επικοινωνια εγκρατεια γδαρσιμο τεμαχισμος ειναι μερικα απο αυτα σαν τιτλοι
Μεσα τους εχουν τεραστιο υλικο για μαθηση
το Απρόθυμος βγαίνει από την απροθυμία μου να ζημιώσω τον εαυτό μου, τους άλλους , το περιβάλλον. Με την προσεκτική παρατήρηση και τριβή, έχω παρατηρήσει οτι κέρδισα πολλά περισσότερα από την τακτική "όλα, τώρα, γρήγορα". Θα ήταν πολύ ευκολότερο (?) να ολοκληρώσω τις νομικές διαδικασίες, να ψωνίσω εξοπλισμό οτι να'ναι, και να τρέξω να κάψω φυσίγγια, από το να κάτσω να ασχοληθώ πραγματικά με συζήτηση και μελέτη για το αντικείμενο, κι ας σημαίνει αυτό οτι θα τραβήξω σκανδάλη του χρόνου ( η και του παραχρόνου ) τέτοιο καιρό.

Το σχόλιο σας περί λαθροθηρίας είναι ήδη ξεχωρισμένο στο μυαλό μου, γι αυτό και μπαίνω στο φόρουμ αυτό να συζητήσω και να μάθω. Με νοιάζει πιό πολύ η νόμιμη και ηθική αντιμετώπιση απο την τυφλή κάρπωση, σε στεριά και θάλασσα.

Ήδη έχω επικοινωνήσει με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και οι άνθρωποι δέχτηκαν να με πάρουν μαζί τους ωστέ να αποκτήσω αυτό το βίωμα, ( γεγονός για το οποίο τους ευχαριστώ πολύ ).

Εν κατακλείδι, με τον χρόνο θα έρθει και η γνώση.
😁

καλημερα σε ολους, Αντωνης, Ελληνας απο εξωτερικο και τωρα ειμαι στην Ελλαδα μωνημα, θελω να κυνηγισω αγριογουρουνα μονο και το οπλο μου εινε Beretta 1301 comp.
Εχω κυνηγηση ελαφια και αγριογουρουνα στο εξωτερικο με ραβδωτα για πολλα χρονια.

Last edited:
καλημερα σε ολους, Αντωνης, Ελληνας απο εξωτερικο και τωρα ειμαι στην Ελλαδα μωνημα, θελω να κυνηγισω αγριογουρουνα μονο και το οπλο μου εινε Beretta 1301 comp.
Εχω κυνηγηση ελαφια και αγριογουρουνα στο εξωτερικο με ραβδωτα για πολλα χρονια.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Αντώνη.

Καλωσηρθες! Ετοιμάσου να φας μεγάλο πολιτισμικό σοκ σε σχέση με το τι έχεις συνηθίσει.

Back