Καλως τον εδω είμαστε να σε βοηθήσουμε σε οτι χρειαστεις.Καλημέρα, Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 και αποφάσισα να πάρω όπλο (και ίσως και κυνήγι) για πτώτη φορά.
Καλως τον εδω είμαστε να σε βοηθήσουμε σε οτι χρειαστεις.Καλημέρα, Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 και αποφάσισα να πάρω όπλο (και ίσως και κυνήγι) για πτώτη φορά.
Γιώργο καλώς ήρθες στη παρέα μας.Καλημέρα, Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 και αποφάσισα να πάρω όπλο (και ίσως και κυνήγι) για πρώτη φορά.
Γιώργο .Καλημέρα, Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 και αποφάσισα να πάρω όπλο (και ίσως και κυνήγι) για πρώτη φορά.
Γιώργο καλώς όρισες.Ποτέ δεν ειναι αργά για κάτι που το θέλεις και σου αρέσει.Καλημέρα, Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 και αποφάσισα να πάρω όπλο (και ίσως και κυνήγι) για πρώτη φορά.
Μπάμπη καλώς όρισες.Καλησπέρα παιδιά και από εμένα είμαι ο Μπάμπης από Καστοριά!Είμαι φιλαράκι με τον kastora και μου έχει πει τα καλύτερα λόγια για την σελίδα σας!
Καλώς το Μπάμπη καλώς ήρθεςΚαλησπέρα παιδιά και από εμένα είμαι ο Μπάμπης από Καστοριά!Είμαι φιλαράκι με τον kastora και μου έχει πει τα καλύτερα λόγια για την σελίδα σας!
Καλώς ήρθες ΓιώργοΚαλημέρα, Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 και αποφάσισα να πάρω όπλο (και ίσως και κυνήγι) για πρώτη φορά.
Καλημέρα, Γιώργος από Θεσσαλονίκη, 46 και αποφάσισα να πάρω όπλο (και ίσως και κυνήγι) για πρώτη φορά.