To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα κι απο μενα,σταυρος απο κορωπι.δηλωνω κι εγω ''πειραγμενος''.οπως και να το κανουμε εμεις οι κυνηγοι για να παραταμε τις ανεσεις και να τρεχουμε στα ορη στα βουνα μια δοση τρελας παραπανω την εχουμε χαχχα!!!μπεκατσα ορτυκι τσιχλα τα αγαπημενα μου κυνηγια,συντροφια με τον ποιντερα μου και μια vitoria!Αυτα για αρχη,διαβαζω
καιρο το site και το επιπεδο ειναι εξαιρετικο,μπραβο σε ολα τα παιδια!![/QUOTE
Καλώς ήρθες λεβέντη στην παρέα μας.

καλησπερα κι απο μενα,σταυρος απο κορωπι.δηλωνω κι εγω ''πειραγμενος''.οπως και να το κανουμε εμεις οι κυνηγοι για να παραταμε τις ανεσεις και να τρεχουμε στα ορη στα βουνα μια δοση τρελας παραπανω την εχουμε χαχχα!!!μπεκατσα ορτυκι τσιχλα τα αγαπημενα μου κυνηγια,συντροφια με τον ποιντερα μου και μια vitoria!Αυτα για αρχη,διαβαζω καιρο το site και το επιπεδο ειναι εξαιρετικο,μπραβο σε ολα τα παιδια!!
Καλώς ήρθες λεβέντη στην παρέα μας.

καλησπερα κι απο μενα,σταυρος απο κορωπι.δηλωνω κι εγω ''πειραγμενος''.οπως και να το κανουμε εμεις οι κυνηγοι για να παραταμε τις ανεσεις και να τρεχουμε στα ορη στα βουνα μια δοση τρελας παραπανω την εχουμε χαχχα!!!μπεκατσα ορτυκι τσιχλα τα αγαπημενα μου κυνηγια,συντροφια με τον ποιντερα μου και μια vitoria!Αυτα για αρχη,διαβαζω καιρο το site και το επιπεδο ειναι εξαιρετικο,μπραβο σε ολα τα παιδια!!
.welcome.

Καλως ηρθες Σταυρο .welcome.

Σταύρο απο το εξωτικό Κορωπί ,καλώς όρισες στην παρέα.
Και μια που είσαι απο το Κορωπί φαντάζομαι να τρως και προβατίνα ..sarcastic.

Και μια που είσαι απο το Κορωπί φαντάζομαι να τρως και προβατίνα ..sarcastic.[/Q
Και μια που είσαι απο το Κορωπί φαντάζομαι να τρως και προβατίνα ..sarcastic.
χαχαχαχαχα καργα Δημητρη!!!!!!!!!!

.welcome. Σταύρο, βενζίνη στο Κορωπί στον Σίνο βάζεις; :)

Σταύρο καλώς ήρθες στην παρεα μας και καλή διαμονή.

Χαιρετώ την παρέα.
Καλώς σας βρήκα.
Λέγομαι Γιώργος και είμαι από την Αθήνα και είμαι 47 ετών.
Είμαι σχετικά νέος κυνηγός εδώ και 2 χρόνια . Κυνηγώ συνήθως πτερωτά.
Συνήθως είμαι στο κυνήγι με κυνηγοπαρέα .
Το κυνηγετικό μου όπλο είναι μια benelli raffaello crio η παλιά.
Το παρόν φόρουμ μου προξένησε το ενδιαφέρον λόγω ποικίλων θεμάτων και οικειότητας.
Από μικρός ήμουν εναρμονισμένος με την φύση.
Ο Πατέρας μου ήταν νταλικέρης και έχω γυρίσει παντού μαζί του Ελλάδα και εξωτερικό.
Και που δεν έχουμε πάει. βουνά , λαγκάδια , πεδιάδες , χιόνια , κρύο , βροχή , ζέστη κ.λ.π.
Φυσικά ήταν το δεύτερο σπίτι μας η νταλίκα. ΄
Έτσι έμαθα να ζω και να σέβομαι την φύση .
Αργότερα όταν μεγάλωσα πήρα μια μηχανή και έξακολουθούσα το ίδιο να κάνω με την διαφορά ότι είχα μαζί μου σκηνούλα και σλίπινγκ μπάνγκ.
Και τώρα που έχω οικογένεια με παιδιά με κέρδισε το κυνήγι.
Βέβαια να τονίσω ότι έγινα κυνηγός σε πολύ άσχημη εποχή.
Όχι μόνο άσχημη εποχή , αλλά και σε εποχή που ο άνθρωπος έχει χάσει την ταυτότητά του ως κυρίαρχο ον.
Το λέω επειδή και οι αρχαίοι ημών προγονοί μας μας δίδαξαν ότι πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι της φύσης και αφετέρου η παλαιά διαθήκη και η καινή διαθήκη μας το τονίζουν ότι είμαστε οι κυρίαρχοι της φύσης.
Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι σκοτεινές δυνάμεις υπό το πρόσχημα της οικολογίας , τον διεθνισμό , τον νεοελευθερισμό κλπ καταπολεμούν τον ελληνικό πολιτισμό.
Έτσι λοιπόν μέσω του κυνηγιού έμαθα και καταλαβαίνω πολλά.
Θα χαρώ να μοιραστώ τον χρόνο μου με τις εμπειρίες μου , της ανησυχίες μου κλπ.
Να είσαστε πάντα καλά όλοι.

.welcome.
Χαιρετώ την παρέα.
Καλώς σας βρήκα.
Λέγομαι Γιώργος και είμαι από την Αθήνα και είμαι 47 ετών.
Είμαι σχετικά νέος κυνηγός εδώ και 2 χρόνια . Κυνηγώ συνήθως πτερωτά.
Συνήθως είμαι στο κυνήγι με κυνηγοπαρέα .
Το κυνηγετικό μου όπλο είναι μια benelli raffaello crio η παλιά.
Το παρόν φόρουμ μου προξένησε το ενδιαφέρον λόγω ποικίλων θεμάτων και οικειότητας.
Από μικρός ήμουν εναρμονισμένος με την φύση.
Ο Πατέρας μου ήταν νταλικέρης και έχω γυρίσει παντού μαζί του Ελλάδα και εξωτερικό.
Και που δεν έχουμε πάει. βουνά , λαγκάδια , πεδιάδες , χιόνια , κρύο , βροχή , ζέστη κ.λ.π.
Φυσικά ήταν το δεύτερο σπίτι μας η νταλίκα. ΄
Έτσι έμαθα να ζω και να σέβομαι την φύση .
Αργότερα όταν μεγάλωσα πήρα μια μηχανή και έξακολουθούσα το ίδιο να κάνω με την διαφορά ότι είχα μαζί μου σκηνούλα και σλίπινγκ μπάνγκ.
Και τώρα που έχω οικογένεια με παιδιά με κέρδισε το κυνήγι.
Βέβαια να τονίσω ότι έγινα κυνηγός σε πολύ άσχημη εποχή.
Όχι μόνο άσχημη εποχή , αλλά και σε εποχή που ο άνθρωπος έχει χάσει την ταυτότητά του ως κυρίαρχο ον.
Το λέω επειδή και οι αρχαίοι ημών προγονοί μας μας δίδαξαν ότι πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι της φύσης και αφετέρου η παλαιά διαθήκη και η καινή διαθήκη μας το τονίζουν ότι είμαστε οι κυρίαρχοι της φύσης.
Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι σκοτεινές δυνάμεις υπό το πρόσχημα της οικολογίας , τον διεθνισμό , τον νεοελευθερισμό κλπ καταπολεμούν τον ελληνικό πολιτισμό.
Έτσι λοιπόν μέσω του κυνηγιού έμαθα και καταλαβαίνω πολλά.
Θα χαρώ να μοιραστώ τον χρόνο μου με τις εμπειρίες μου , της ανησυχίες μου κλπ.
Να είσαστε πάντα καλά όλοι.

Status
Not open for further replies.
Back