To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα.
Καλώς σας βρήκα.
Λέγομαι Γιώργος και είμαι από την Αθήνα και είμαι 47 ετών.
Θα χαρώ να μοιραστώ τον χρόνο μου με τις εμπειρίες μου , της ανησυχίες μου κλπ.
Να είσαστε πάντα καλά όλοι.
Καλώς ήρθες Γιώργο στην παρέα μας και καλή διαμονή. Όσο για τις ανυσηχιες σου είσαι στο ιδανικό μέρος, έχουμε εδώ πολλούς "ανησυχους"....ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Χαιρετώ την παρέα.
Καλώς σας βρήκα.
Είμαι σχετικά νέος κυνηγός εδώ και 2 χρόνια . Κυνηγώ συνήθως πτερωτά.
Συνήθως είμαι στο κυνήγι με κυνηγοπαρέα .
Το κυνηγετικό μου όπλο είναι μια benelli raffaello crio η παλιά.
Το παρόν φόρουμ μου προξένησε το ενδιαφέρον λόγω ποικίλων θεμάτων και οικειότητας.
Από μικρός ήμουν εναρμονισμένος με την φύση.
Ο Πατέρας μου ήταν νταλικέρης και έχω γυρίσει παντού μαζί του Ελλάδα και εξωτερικό.
Και που δεν έχουμε πάει. βουνά , λαγκάδια , πεδιάδες , χιόνια , κρύο , βροχή , ζέστη κ.λ.π.
Φυσικά ήταν το δεύτερο σπίτι μας η νταλίκα. ΄
Έτσι έμαθα να ζω και να σέβομαι την φύση .
Αργότερα όταν μεγάλωσα πήρα μια μηχανή και έξακολουθούσα το ίδιο να κάνω με την διαφορά ότι είχα μαζί μου σκηνούλα και σλίπινγκ μπάνγκ.
Και τώρα που έχω οικογένεια με παιδιά με κέρδισε το κυνήγι.
Βέβαια να τονίσω ότι έγινα κυνηγός σε πολύ άσχημη εποχή.
Όχι μόνο άσχημη εποχή , αλλά και σε εποχή που ο άνθρωπος έχει χάσει την ταυτότητά του ως κυρίαρχο ον.
Το λέω επειδή και οι αρχαίοι ημών προγονοί μας μας δίδαξαν ότι πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι της φύσης και αφετέρου η παλαιά διαθήκη και η καινή διαθήκη μας το τονίζουν ότι είμαστε οι κυρίαρχοι της φύσης.
Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι σκοτεινές δυνάμεις υπό το πρόσχημα της οικολογίας , τον διεθνισμό , τον νεοελευθερισμό κλπ καταπολεμούν τον ελληνικό πολιτισμό.
Έτσι λοιπόν μέσω του κυνηγιού έμαθα και καταλαβαίνω πολλά.
Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα και θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε σε κάποια απο τις συναντήσεις μας.
Οσο για το κυνήγι ποτέ δεν ειναι αργά για κανέναν ,αρκει να μάθει πρώτα τα βασικά.Οπως τα θέματα ασφάλειας αλλα και της διαχείρησης γενικότερα του αγαπημένου μας σπορ.

Χαιρετώ την παρέα.
Καλώς σας βρήκα.
Είμαι σχετικά νέος κυνηγός εδώ και 2 χρόνια . Κυνηγώ συνήθως πτερωτά.
Συνήθως είμαι στο κυνήγι με κυνηγοπαρέα .
Το κυνηγετικό μου όπλο είναι μια benelli raffaello crio η παλιά.
Το παρόν φόρουμ μου προξένησε το ενδιαφέρον λόγω ποικίλων θεμάτων και οικειότητας.
Από μικρός ήμουν εναρμονισμένος με την φύση.
Ο Πατέρας μου ήταν νταλικέρης και έχω γυρίσει παντού μαζί του Ελλάδα και εξωτερικό.
Και που δεν έχουμε πάει. βουνά , λαγκάδια , πεδιάδες , χιόνια , κρύο , βροχή , ζέστη κ.λ.π.
Φυσικά ήταν το δεύτερο σπίτι μας η νταλίκα. ΄
Έτσι έμαθα να ζω και να σέβομαι την φύση .
Αργότερα όταν μεγάλωσα πήρα μια μηχανή και έξακολουθούσα το ίδιο να κάνω με την διαφορά ότι είχα μαζί μου σκηνούλα και σλίπινγκ μπάνγκ.
Και τώρα που έχω οικογένεια με παιδιά με κέρδισε το κυνήγι.
Βέβαια να τονίσω ότι έγινα κυνηγός σε πολύ άσχημη εποχή.
Όχι μόνο άσχημη εποχή , αλλά και σε εποχή που ο άνθρωπος έχει χάσει την ταυτότητά του ως κυρίαρχο ον.
Το λέω επειδή και οι αρχαίοι ημών προγονοί μας μας δίδαξαν ότι πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι της φύσης και αφετέρου η παλαιά διαθήκη και η καινή διαθήκη μας το τονίζουν ότι είμαστε οι κυρίαρχοι της φύσης.
Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι σκοτεινές δυνάμεις υπό το πρόσχημα της οικολογίας , τον διεθνισμό , τον νεοελευθερισμό κλπ καταπολεμούν τον ελληνικό πολιτισμό.
Έτσι λοιπόν μέσω του κυνηγιού έμαθα και καταλαβαίνω πολλά.
Καλώς ήρθες Γιώργο καλή διαμονή
.welcome.

Γεια σας παιδια.Με λενε Γιωργο και ειμαι 47 ετων.Μενω Αθηνα και κυνηγαω απο μικρος με σφεντονα αεροβολο φλομπερ και πλεον με ΒΑΙΚΑΛ 155 και ΑUΤΟ 5.Πηγαινω εδω και 19 χρονια στο χωριο μου στην ορεινη καλαμπακα για φασσες τελος Οκτωβρη και τον αλλο καιρο εδω γυρω για τσιχλες,ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΥΒΟΙΑ.Ευχομαι να ειμαστε υγιεις να δραπετευουμε με συνεση στη φυση.

Γεια σας παιδια.Με λενε Γιωργο και ειμαι 47 ετων.Μενω Αθηνα και κυνηγαω απο μικρος με σφεντονα αεροβολο φλομπερ και πλεον με ΒΑΙΚΑΛ 155 και ΑUΤΟ 5.Πηγαινω εδω και 19 χρονια στο χωριο μου στην ορεινη καλαμπακα για φασσες τελος Οκτωβρη και τον αλλο καιρο εδω γυρω για τσιχλες,ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΥΒΟΙΑ.Ευχομαι να ειμαστε υγιεις να δραπετευουμε με συνεση στη φυση.
.welcome1.

.welcome.

Καλως τον Γιωργο .welcome.

Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα.Αν θυμάμαι καλά έμπαινες και σε άλλο φόρουμ με το ίδιο όνομα.
Ορεινή Καλαμπάκα ; ωραία μερη και ωραία φασσοτόπια .....sarcastic.

καλώς ήλθες Γιώργο στην παρέα μας :)
μπορεί να κάνω λάθος.....έχουμε κοινό γνωστό από Μαραθώνα;;;;;

Οχι dim63 δεν τα παω καλα ,και εδω που γραφω κανω υπερπροσπαθεια.οσο για μαραθωνα δεν ξερω αν εννοεις τον Πετρο Μακη

Status
Not open for further replies.
Back