Καλώς ήρθες Σταμο καλή διαμονήΧαίρομαι που είμαι στη παρέα σας.Με λένε Στάμο και είμαι από Αγρίνιο. Κυνηγάω λαγό με δικά μου σκυλιά και όταν κλείνει το κυνήγι του μπορεί να πάω για φάσσες. Το όπλο μου είναι μια beretta es 100 de lux έχω και ένα robust 222 αλλά δε το χρησιμοποιώ συχνά.
καλώς ήλθες στην παρέα μας ΔιονύσηΚαλησπέρα από Αθήνα,είμαι ο Διονυσης και σύντομα κάτοχος μιας benelli m2
Με το καλό Διονύση, καλωσήρθεςΚαλησπέρα από Αθήνα,είμαι ο Διονυσης και σύντομα κάτοχος μιας benelli m2
Διονύση καλώς ήρθες στη παρέα του Hunterslife.Καλησπέρα από Αθήνα,είμαι ο Διονυσης και σύντομα κάτοχος μιας benelli m2
Καλησπέρα από Αθήνα,είμαι ο Διονυσης και σύντομα κάτοχος μιας benelli m2
Kαλησπερα Διονυση καλοντουφεκο το guni σου.Καλησπέρα από Αθήνα,είμαι ο Διονυσης και σύντομα κάτοχος μιας benelli m2
Μπορώ να πω πως ναι μιας και η τελευταία μου εμπειρία είχαν πριν από καμία 20αρια χρόνιακαλώς ήλθες στην παρέα μας Διονύση
το m2 είναι το 1ο σου όπλο;;;;;
Καλώς ήρθες ΔιονυσηΚαλησπέρα από Αθήνα,είμαι ο Διονυσης και σύντομα κάτοχος μιας benelli m2
Καλησπέρα από Αθήνα,είμαι ο Διονυσης και σύντομα κάτοχος μιας benelli m2
Διονύση καλωσόρισες!Καλησπέρα από Αθήνα,είμαι ο Διονυσης και σύντομα κάτοχος μιας benelli m2