χαιρετώ όλους τους συναδέλφους.. Σας παρακολουθήσα καιρό και σήμερα μπόρεσα και γράφτηκα.. Με λένε Παναγιώτη είμαι από Πατρα.. Είμα λαγάς στο επάγγελμα και χόμπυ έχω τα πουλία..
Καλώς τον Παναγιώτη! Καλώς ήρθεςχαιρετώ όλους τους συναδέλφους.. Σας παρακολουθήσα καιρό και σήμερα μπόρεσα και γράφτηκα.. Με λένε Παναγιώτη είμαι από Πατρα.. Είμα λαγάς στο επάγγελμα και χόμπυ έχω τα πουλία..
καλος τον Παναγιώτηχαιρετώ όλους τους συναδέλφους.. Σας παρακολουθήσα καιρό και σήμερα μπόρεσα και γράφτηκα.. Με λένε Παναγιώτη είμαι από Πατρα.. Είμα λαγάς στο επάγγελμα και χόμπυ έχω τα πουλία..
παναγιωτη συγγνωμη ρε φιλε με ολο το θαρος για να δεχτεις και το πρωτο κρυο πειραγμα ετσι για το καλωσορισμα να ρωτησω τα πουλία σε ποιο θηρευσιμο ειδος ανηκουν γιατι δεν τα βλεπω σε κανενα πινακαχαιρετώ όλους τους συναδέλφους.. Σας παρακολουθήσα καιρό και σήμερα μπόρεσα και γράφτηκα.. Με λένε Παναγιώτη είμαι από Πατρα.. Είμα λαγάς στο επάγγελμα και χόμπυ έχω τα πουλία..
χαχαχα ωραίος ο Ευρυπίδης.. Έτσι όπως το θέτεις έχεις και εσύ τα δίκια σου...παναγιωτη συγγνωμη ρε φιλε με ολο το θαρος για να δεχτεις και το πρωτο κρυο πειραγμα ετσι για το καλωσορισμα να ρωτησω τα πουλία σε ποιο θηρευσιμο ειδος ανηκουν γιατι δεν τα βλεπω σε κανενα πινακα
Έχω κανει τρελές απόκριες στη πόλη σου αρκετές φορες όταν ήμουνα νεος .πολύ αγαπημένα τα μπουρμπουλια και τα ωραία μπουζουξιδικα που είχατε τη 10ετια του 90.τώρα έχω να έρθω πολλά χρόνια αλλά ο μικρός αδερφός μένει εκεί.χαχαχα ωραίος ο Ευρυπίδης.. Έτσι όπως το θέτεις έχεις και εσύ τα δίκια σου...
Έχω κανει τρελές απόκριες στη πόλη σου αρκετές φορες όταν ήμουνα νεος .πολύ αγαπημένα τα μπουρμπουλια και τα ωραία μπουζουξιδικα που είχατε τη 10ετια του 90.τώρα έχω να έρθω πολλά χρόνια αλλά ο μικρός αδερφός μένει εκεί.
Τι μου θυμίζεις τώρα.....Γειά σου Παναγιώτη!!! Χαιρετίσματα στο ΚΕΤΧ και στην Αρόη!!!