To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλως ορισες στην παρεα Lafa, αν θες πες μας κ το μικρο σου ονομα...
Καταλαβαινω τα λογια σου μιας κ σε αυτους τους καμπους μεγαλωσα κ εμαθα να κυνηγαω απο πολυ μικρη ηλικια... Μπορει καποια στιγμη να τα πουμε κ απο κοντα...

Ευχαριστω για την υποδοχη!Ειμαι ο Γιωργος ,44ετων ,εγγαμος προς το παρον ,στο επαγγελμα χασοδικης ,πατερας δυο μικρων 12 και 10 ετων ,του Αρη και της Βασιλικης !Εκτος από το κυνηγι μου αρεσουν επισης το ψαροντουφεκο και το αυτοκινητο καθοτι τυγχανω αρρωστημένος αλφιστι!

Καταγομαι από Αρφαρα Μεσσηνίας.Απο μικρος μπολιαστηκα με το παθος του κυνηγιου ,αρχιζοντας με σφεντονα, αεροβολ,ο φλομπερ μεχρι την μεγαλη μου αγαπη, δωρο του πατερα μου, μια sl80.Πλεον, λογω σπουδων και γαμου κατεληξα ερωτικος μετανάστης στον πειραια, από που ξεκινω με τρελοπαρεα(αδελφο συναδελφους και ξαδερφο) ακομη και για μονοήμερα 1000 χιλ με επιστροφη.Με τιποτα όμως δεν αλλαζω τα κυνηγια στην περιοχη που ανεφερα παραπανω, καθως εκει συναντω ολες τις παλιες αναμνησεις ,με τον πατερα μου, το θειο μου το γιαννη και τον μυθο του κυνηγιου στα ματια ενός παιδιου!Ασε Αρη που ειχε και πολλα μπεκατσινια!
.welcome.

Καταγομαι από Αρφαρα Μεσσηνίας.Απο μικρος μπολιαστηκα με το παθος του κυνηγιου ,αρχιζοντας με σφεντονα, αεροβολ,ο φλομπερ μεχρι την μεγαλη μου αγαπη, δωρο του πατερα μου, μια sl80.Πλεον, λογω σπουδων και γαμου κατεληξα ερωτικος μετανάστης στον πειραια, από που ξεκινω με τρελοπαρεα(αδελφο συναδελφους και ξαδερφο) ακομη και για μονοήμερα 1000 χιλ με επιστροφη.Με τιποτα όμως δεν αλλαζω τα κυνηγια στην περιοχη που ανεφερα παραπανω, καθως εκει συναντω ολες τις παλιες αναμνησεις ,με τον πατερα μου, το θειο μου το γιαννη και τον μυθο του κυνηγιου στα ματια ενός παιδιου!Ασε Αρη που ειχε και πολλα μπεκατσινια!

Γιώργο καλώς όρισες στο club της τρέλας..sarcastic.
καλή διαμονή στο φόρουμ
υγ .Αν κάποιος περίεργος τύπος από εδω μέσα σου ζητήσει και φωτογραφία μην ενδώσεις .big smile.
Γιώργο μην ακούς τον Φύστιξ και διάφορα άλλα φερέφωνα.Αν όμως θέλεις να τύχεις ιδιαίτερης μεταχείρισης την οποία θα καταλάβεις σε βάθος χρόνου βάλε και μια ...φωτογραφία..sarcastic..sarcastic.

Last edited by a moderator:
Γιώργο καλώς όρισες στο club της τρέλας..sarcastic.

Γιώργο μην ακούς τον Φύστιξ και διάφορα άλλα φερέφωνα.Αν όμως θέλεις να τύχεις ιδιαίτερης μεταχείρισης την οποία θα καταλάβεις σε βάθος χρόνου βάλε και μια ...φωτογραφία..sarcastic..sarcastic.
Τι κουφαλιαρης είσαι εσύ ρε παιδι μου.σε λίγο θα ζητάς βιογραφικό με φωτογραφία απο οποιον γράφεται στο φόρουμ.γι αυτό υποβαλω ένσταση στην διαχ.ομάδα του HL να σε παρατηρήσουν με κίτρινη κάρτα για παράβαση του νομου περί προσ.δεδομένων
.fool..fool..fool.

Να καλωσορίσω και 'γω το Γιώργο (lafa), καθώς και όλους τους νέους φίλους που μπήκαν στην παρέα μας το μήνα Μάρτιο και που δεν έχω καλωσορίσει
Καλωσορίσατε.welcome.

Status
Not open for further replies.
Back