To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.welcome.
Kαλησπερα..Εδω Βασιλης..Φανατικος της Auto 5......
Γουσταρω και τα Remi τα 1100 (εδω που τα λεμε τρωνε ξυλο τα Auto 5,και οχι μονο σε αποδοση κανης )
Εχω και 48 AL= καλη εχω και μια 712= νεροσωληνας
Εχω και μια smith wesson 1000m
Oπλαρες η GOLD η FUSION και η WINC SX2
Σκορποσκαγιου η beneli...δεν χαλαει δεν μπολοκαρει..
Παρατησα το κυνηγι το 2006 λογω αρωστειας του σκυλου,επανηλθα δειλα φετος..
Να ειστε ολοι καλα,παρα πολυ ωραια η κοινοτητα σας και με ενδιαφερον θεματα..
Μπραβο σε ολους..

Γουσταρω και τα Remi τα 1100 (εδω που τα λεμε τρωνε ξυλο τα Auto 5,και οχι μονο σε αποδοση κανης )
Μπραβο σε ολους..

Καλως ορισες και απο μενα.

Μπραβο σε ολους..
Καλως ηρθες Βασιλη .welcome.

Καλωσήρθες Βασίλη, πολύ περιεκτικός με το καλημέρα :)
Φαντάζομαι είσαι οπαδός της παλιάς Auto 5, αν σε ενδιαφέρει μια καινούρια με πολλές παρεμβάσεις και βελτιώσεις, πάντα σύμφωνα με τον πωλητή, στείλε μου π.μ. να σε φέρω σε επαφή... ;)
Επρεπε να το ειχες κανει .shake...Ποτε δεν λεω οχι σε μια καλη Αuto5..Αντε γιατι προσφατα εδωσα μια FN acier spesial και το μετανιωσα.

Βασιλη καλως ηρθες... Ελπιζω μεσα απο τις σελιδες να μας εξηγησεις σιγα σιγα κ τους λογους που σε οδηγησαν σε ολα τα παραπανω συμπερασματα μιας κ απο οτι φαινεται εχεις αλλαξει αρκετα οπλα... .welcome.
Μου αρεσουν οι ανοιχτες τουφεκιες..Τα Remi.. και τα Brown σου δινουν σιγουργια και επιτυχια σε μακρινες βολες. Σε δοκιμες που καναμε πριν καμια 15αρια χρονια, με στοιχηματα τα ποτα η την ταβερνα ,με το remi τα ειχα ολα τζαμπα.cool...Σε δοκιμη που καναμε το χειμωνα με κατι παιδια που αγορασαν αυτες τις καινουργιες μπερετα, εγω με την light twelve 2 αστρα σταθερη κανη..
Βαλανε το 2 ριξαμε..Βαλανε τον ασο ξαναριξαμε και μου καναν αερα..Βαλαnε το xf ,,μαλια και το xf Μετα βαλαμε χοντρα σκαγια γιατι το xf ηταν για χοντρα ,,εκει να δεις..

Επρεπε να το ειχες κανει .shake...Ποτε δεν λεω οχι σε μια καλη Αuto5..Αντε γιατι προσφατα εδωσα μια FN acier spesial και το μετανιωσα.
Στείλε μου σε ένα π.μ. όνομα και τηλέφωνο να τα δώσω στον ιδιοκτήτη του όπλου και αν την έχει ακόμα να επικοινωνήσει μαζί σου. Δεν βάζει αγγελία εσκεμμένα γιατί από ότι μου είπε δεν καίγεται να την δώσει γρήγορα και δεν θέλει να τον παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι που δεν είναι γνώστες των συγκεκριμένων όπλων, έτσι μου είπε, έτσι λέω.

Καλησπέρα ευχαριστω για την αποδοχη ονομαζομαι Προκοπης Γιαννης ειμαι βερετακιας ψαροτουφεκας και εχω διαβασει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα εδω

Καλησπέρα ευχαριστω για την αποδοχη ονομαζομαι Προκοπης Γιαννης ειμαι βερετακιας ψαροτουφεκας και εχω διαβασει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα εδω
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
.welcome.

Γιαννη καλώς ήρθες στη παρέα του Hunterslife και καλη διαμονη.

Last edited:
Καλώς όρισες Γιάννη στην παρέα.

Καλως ηρθες Γιαννη,καλη διαμονη..Εδω brownακιας προβλεπω μαχες...sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back