Καλως ηρθες Γιαννη,καλη διαμονη..Εδω brownακιας προβλεπω μαχες..
ολα τα οπλα καλα ειναι εχουν τα + και τα μειον αμα μπορεις να τουφεκας και με λαστιχερα περνεις πουλια..
Καλως ηρθες Γιαννη,καλη διαμονη..Εδω brownακιας προβλεπω μαχες..
Καλώς ήρθες Γιαννη
Αν δεν κάνω λάθος Προκοπης είναι το επωνυμο σωστά?
Καλώς ορισες στο ψυχιατρείοΧαιρετώ τα μέλη του φόρουμ!
Ονομάζομαι Λάμπρος, είμαι 29 ετών και είμαι από Αγρίνιο. Έχω σπουδάσει Ηλεκρολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Αναταλικής Μακεδονίας και Θράκης στην πόλη της Καβάλας και εδώ και δυο χρόνια που τελείωσα είμαι άνεργος. Από μικρός είχα μεγάλη τρέλα με ότι πετάει (αεροπλάνα) και τα τελευταία δυο χρόνια ανακάλυψα πως έχει περάσει το μικρόβιο του κυνηγιού και σε μένα (από πάππου προς πάππου). Ξεκίνησε πηγαίνοντας απλά βόλτα για παρέα με τον φίλο και συγκυνηγό πλέον SuperPozeras και κατέληξα τελικά να κυνηγώ και γω. Τον πρώτο ενάμιση χρόνο κυνηγούσα με το πλαγιόκαννο κοκοροτούφεκο του παππού μου, ένα Krupp Essen, και τον Δεκέμβρη που μας πέρασε έγινα κάτοχος μιας Benelli M2 Comfort στα 66cm την οποία δεν αλλάζω με τίποτα. Κηνυγάω φτερωτά με αγάπη προς τα τσιχλοκοτσύφια και ελπίζω τη νέα χρονιά να πέσει και η πρώτη φάσσα.
Αυτά από μένα, καλώς σας βρήκα!
Καλώς ήρθες στην παρεα μας φίλε.Καλησπέρα ευχαριστω για την αποδοχη ονομαζομαι Προκοπης Γιαννης ειμαι βερετακιας ψαροτουφεκας και εχω διαβασει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα εδω
κατεληξα ερωτικος μετανάστης στον πειραια