skyfall
Banned
Το ξερουμε, το ξερουμε!!!!!!!δεν τα παω καλα
Το ξερουμε, το ξερουμε!!!!!!!δεν τα παω καλα
ΟΧ ΟΧ καλοστονε ..shake..buy buy.Καλισπερα σε ολους ειμε απο.κερκιρα γνοστος με κανα δυο τρελαμενους απο το φορουμ και ειπα.και εγω να μπω στην παρεα σας
Καλισπερα σε ολους ειμε απο.κερκιρα γνοστος με κανα δυο τρελαμενους απο το φορουμ και ειπα.και εγω να μπω στην παρεα σας
Ιδιογομοτης σιγουρα κατα τα αλλα κινιγαω ολα τα θυραματα με το ιδιο παθος αναλογα την μερα τεταρτη σαβατοκιριακο τριχοτο γουρουνι λαγο της υπολιπες φτεροτο μπεκατσα τσιχλα και οταν χαλει.ο κερος τοτε μαρεσει να βρεχομε.καπου κοντα σε καπιο βαλτοΚαλωσόρισες συνησιώτη στην παρέα μας!!!!
Παπιατζής, ιδιογομωτης (απ' οτι κατάλαβα), και Κερκυραίος σίγουρα λίγο ''βουρλισιά'' την έχεις και συ...
Μη φοβάσαι θα βρεις μπόλικους ομοιοπαθείς εδώ μέσα να συνεννοηθείς....ha ha ha.
Ωραίος, μ' αρέσουν οι κυνηγοί που κυνηγάνε ότι φέρνει ο μήνας...Ιδιογομοτης σιγουρα κατα τα αλλα κινιγαω ολα τα θυραματα με το ιδιο παθος αναλογα την μερα τεταρτη σαβατοκιριακο τριχοτο της υπολιπες φτεροτο
Νοτια φιλαρακιΩραίος, μ' αρέσουν οι κυνηγοί που κυνηγάνε ότι φέρνει ο μήνας...
και γώ απλά σαν κυνηγός μ' αρέσει να προσδιορίζομε, χωρίς ταυτότητες του τύπου... παπιοκυνηγός, μπεκατσοκυνηγός, γουρουνοκυνηγος και όλα τα ;;;;;;κυνηγος...
Νταξει κάποιες αδυναμίες υπάρχουν, αλλά κατα τ' αλλα σε κάθε εποχή εχει γούστο και το ανάλογο κυνήγι...
Στέφανε, αν επιτρέπεται, από ποια περιοχή της Κέρκυρας είσαι?
Μη μου πεις με ακρίβεια απλά Βόρεια, Μέση ή Νότια Κέρκυρα...
ΝΟΤΙΑ, σαν να λεμε Ισλαμαμπατ. προτευουσα των ΤΑΛΙΜΠΑΝ???Νοτια φιλαρακι
Καλως τον στεφανακι,και παπι ρε θηριο;μηπως εχουμε κυνηγηση και μαζι......Kalos sas brika
Ti na po den thimame re file mpori tosa pedia exw pari sto valto an thimame eisoun ekino to pedaki pou otan pigena valto.girnages me ta ksoberga gia sitarithresΚαλως τον στεφανακι,και παπι ρε θηριο;μηπως εχουμε κυνηγηση και μαζι......
Ti na po den thimame re file mpori tosa pedia exw pari sto valto an thimame eisoun ekino to pedaki pou otan pigena valto.girnages me ta ksoberga gia sitarithres
Καλώς ήρθες φίλεΚαλησπέρα σε ολους ειμαι απο Κέρκυρα γνωστός με κανα δυο τρελαμενους απο το φορουμ και ειπα και εγω να μπω στην παρεα σας
Αρχισαμε...αρχισαμε....αρχισαμε.freezing cold..ass..ass.Ti na po den thimame re file mpori tosa pedia exw pari sto valto an thimame eisoun ekino to pedaki pou otan pigena valto.girnages me ta ksoberga gia sitarithres
.asking..asking..wash..seveys..count sheep.Ti na po den thimame re file mpori tosa pedia exw pari sto valto an thimame eisoun ekino to pedaki pou otan pigena valto.girnages me ta ksoberga gia sitarithres