Σας ευχαριστώ όλους για τα καλοσορίσματα.. Ελπίζω να μάθω αρκετά από τους παλαιότερους.!
Ευθύμη Καλώς Ήρθες!
Γνωρίζεις κάποιον Πανταζόπουλο Αντώνη;
Νίκο καλώς όρισες στην παρέα.Χαιρετώ τα παιδιά που γνωριζόμαστε ήδη και χαιρετώ και τα παιδιά που δεν γνωριζόμαστε ακόμη, λέγομαι Νίκος και κάνω συνέχεια πατέντες, οπότε γράφτηκα ως ΠΑΤΕΝΤΑΔΟΡΟΣ για να μην κουράζω με ονοματεπώνυμο! Διάβασα τους όρους χρήσης και δεν νομίζω να καταφέρω να τους τηρήσω όλους, οπότε όποτε χρειαστεί ή το επιθυμήσει η διαχείριση μπορεί να με μπλοκάρει χωρίς προειδοποίηση και θα το καταλάβω, άλλωστε ρώτησα τον Άρη και μου εξήγησε μερικά βασικά πράγματα, απλά είναι τεχνικά αδύνατον να ακολουθήσει κάποιος τους όρους κατά γράμμα και αυτό το γνωρίζω προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια!
Ελπίζω να καταφέρω να μην δημιουργήσω ποτέ κάποιο πρόβλημα και παρακαλώ όσους με γνωρίζουν και έχουν προηγούμενα μαζί μου να μην με προκαλέσουν! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία που μου παρέχεται και σας υπόσχομαι να προσπαθήσω να αποφύγω το όποιο τυχόν πρόβλημα παρουσιαστεί!
Κύριε Χρήστο, αρκετούς Πανταζόπουλους έχουμε εδώ, ίσως να τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο, απλά τώρα να μου διαφεύγει.
Τώρα που ψήνω τον ελληνικό, και θα πάρει στροφές ο εγκέφαλος, ίσως μου έρθει..
Χαιρετώ τα παιδιά που γνωριζόμαστε ήδη και χαιρετώ και τα παιδιά που δεν γνωριζόμαστε ακόμη, λέγομαι Νίκος και κάνω συνέχεια πατέντες, οπότε γράφτηκα ως ΠΑΤΕΝΤΑΔΟΡΟΣ για να μην κουράζω με ονοματεπώνυμο! Διάβασα τους όρους χρήσης και δεν νομίζω να καταφέρω να τους τηρήσω όλους, οπότε όποτε χρειαστεί ή το επιθυμήσει η διαχείριση μπορεί να με μπλοκάρει χωρίς προειδοποίηση και θα το καταλάβω, άλλωστε ρώτησα τον Άρη και μου εξήγησε μερικά βασικά πράγματα, απλά είναι τεχνικά αδύνατον να ακολουθήσει κάποιος τους όρους κατά γράμμα και αυτό το γνωρίζω προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια!
Ελπίζω να καταφέρω να μην δημιουργήσω ποτέ κάποιο πρόβλημα και παρακαλώ όσους με γνωρίζουν και έχουν προηγούμενα μαζί μου να μην με προκαλέσουν! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία που μου παρέχεται και σας υπόσχομαι να προσπαθήσω να αποφύγω το όποιο τυχόν πρόβλημα παρουσιαστεί!
Νίκο πατενταδορε καλωσηρθες.Χαιρετώ τα παιδιά που γνωριζόμαστε ήδη και χαιρετώ και τα παιδιά που δεν γνωριζόμαστε ακόμη, λέγομαι Νίκος και κάνω συνέχεια πατέντες...
Άργησα να χαιρετίσω και εγώ...
Είμαι ο Ευθύμης, από Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 25 χρονών φοιτητής Μηχανολόγος Οχημάτων, και από μικρό παιδί είχα τρέλα με την φύση, την επιβίωση, και πρόσφατα μπήκε στην ζωή μου και το κυνήγι... και βλέπω να πάει μακρυά αυτή η βαλίτσα..!
Χαιρετώ τα παιδιά που γνωριζόμαστε ήδη και χαιρετώ και τα παιδιά που δεν γνωριζόμαστε ακόμη, λέγομαι Νίκος και κάνω συνέχεια πατέντες, οπότε γράφτηκα ως ΠΑΤΕΝΤΑΔΟΡΟΣ για να μην κουράζω με ονοματεπώνυμο! Διάβασα τους όρους χρήσης και δεν νομίζω να καταφέρω να τους τηρήσω όλους, οπότε όποτε χρειαστεί ή το επιθυμήσει η διαχείριση μπορεί να με μπλοκάρει χωρίς προειδοποίηση και θα το καταλάβω, άλλωστε ρώτησα τον Άρη και μου εξήγησε μερικά βασικά πράγματα, απλά είναι τεχνικά αδύνατον να ακολουθήσει κάποιος τους όρους κατά γράμμα και αυτό το γνωρίζω προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια!
Νικολα καλοσ ηρθεσ αλλοσ ενασ κερκυρεωσ μπουρλοτιερησ στο forum.Χαιρετώ τα παιδιά που γνωριζόμαστε ήδη και χαιρετώ και τα παιδιά που δεν γνωριζόμαστε ακόμη, λέγομαι Νίκος και κάνω συνέχεια πατέντες, οπότε γράφτηκα ως ΠΑΤΕΝΤΑΔΟΡΟΣ για να μην κουράζω με ονοματεπώνυμο! Διάβασα τους όρους χρήσης και δεν νομίζω να καταφέρω να τους τηρήσω όλους, οπότε όποτε χρειαστεί ή το επιθυμήσει η διαχείριση μπορεί να με μπλοκάρει χωρίς προειδοποίηση και θα το καταλάβω, άλλωστε ρώτησα τον Άρη και μου εξήγησε μερικά βασικά πράγματα, απλά είναι τεχνικά αδύνατον να ακολουθήσει κάποιος τους όρους κατά γράμμα και αυτό το γνωρίζω προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια!