To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευθύμη Καλώς Ήρθες!
.welcome.

Γνωρίζεις κάποιον Πανταζόπουλο Αντώνη;

Κύριε Χρήστο, αρκετούς Πανταζόπουλους έχουμε εδώ, ίσως να τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο, απλά τώρα να μου διαφεύγει.
Τώρα που ψήνω τον ελληνικό, και θα πάρει στροφές ο εγκέφαλος, ίσως μου έρθει.. .sarcastic.

Χαιρετώ τα παιδιά που γνωριζόμαστε ήδη και χαιρετώ και τα παιδιά που δεν γνωριζόμαστε ακόμη, λέγομαι Νίκος και κάνω συνέχεια πατέντες, οπότε γράφτηκα ως ΠΑΤΕΝΤΑΔΟΡΟΣ για να μην κουράζω με ονοματεπώνυμο! Διάβασα τους όρους χρήσης και δεν νομίζω να καταφέρω να τους τηρήσω όλους, οπότε όποτε χρειαστεί ή το επιθυμήσει η διαχείριση μπορεί να με μπλοκάρει χωρίς προειδοποίηση και θα το καταλάβω, άλλωστε ρώτησα τον Άρη και μου εξήγησε μερικά βασικά πράγματα, απλά είναι τεχνικά αδύνατον να ακολουθήσει κάποιος τους όρους κατά γράμμα και αυτό το γνωρίζω προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια!

Ελπίζω να καταφέρω να μην δημιουργήσω ποτέ κάποιο πρόβλημα και παρακαλώ όσους με γνωρίζουν και έχουν προηγούμενα μαζί μου να μην με προκαλέσουν! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία που μου παρέχεται και σας υπόσχομαι να προσπαθήσω να αποφύγω το όποιο τυχόν πρόβλημα παρουσιαστεί! :)
Νίκο καλώς όρισες στην παρέα.
Η Κέρκυρα εχει πάρει πολύ φόρα τελευταία..sarcastic.

Κύριε Χρήστο, αρκετούς Πανταζόπουλους έχουμε εδώ, ίσως να τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο, απλά τώρα να μου διαφεύγει.
Τώρα που ψήνω τον ελληνικό, και θα πάρει στροφές ο εγκέφαλος, ίσως μου έρθει.. .sarcastic.

Ευθύμη δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Απλά ήμασταν μαζί φαντάροι στο κέντρο στη Λαμία τον Μάρτιο του '98 και θυμάμαι που ήταν ξηγημένο παλικάρι και κάναμε και παρέα... ;)

Χαιρετώ τα παιδιά που γνωριζόμαστε ήδη και χαιρετώ και τα παιδιά που δεν γνωριζόμαστε ακόμη, λέγομαι Νίκος και κάνω συνέχεια πατέντες, οπότε γράφτηκα ως ΠΑΤΕΝΤΑΔΟΡΟΣ για να μην κουράζω με ονοματεπώνυμο! Διάβασα τους όρους χρήσης και δεν νομίζω να καταφέρω να τους τηρήσω όλους, οπότε όποτε χρειαστεί ή το επιθυμήσει η διαχείριση μπορεί να με μπλοκάρει χωρίς προειδοποίηση και θα το καταλάβω, άλλωστε ρώτησα τον Άρη και μου εξήγησε μερικά βασικά πράγματα, απλά είναι τεχνικά αδύνατον να ακολουθήσει κάποιος τους όρους κατά γράμμα και αυτό το γνωρίζω προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια!

Ελπίζω να καταφέρω να μην δημιουργήσω ποτέ κάποιο πρόβλημα και παρακαλώ όσους με γνωρίζουν και έχουν προηγούμενα μαζί μου να μην με προκαλέσουν! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία που μου παρέχεται και σας υπόσχομαι να προσπαθήσω να αποφύγω το όποιο τυχόν πρόβλημα παρουσιαστεί! :)

Νίκο Καλώς Ήρθες!

Χαιρετώ τα παιδιά που γνωριζόμαστε ήδη και χαιρετώ και τα παιδιά που δεν γνωριζόμαστε ακόμη, λέγομαι Νίκος και κάνω συνέχεια πατέντες...
Νίκο πατενταδορε καλωσηρθες.
Υπάρχει μια θεωρία που δεν την ασπάζομαι, αλλά δεν μπορώ και να την αγνοήσω αφού υπάρχει, έστω και από λίγους. Η θεωρία αυτή λέει ότι η γνώση και η εξιδικευση από κάποιους ανθρώπους, αποθαρρύνει την συμμετοχή κάποιων άλλων επειδή οι δεύτεροι αντιλαμβανονται τους πρώτους σαν ξερολες και φωτεινούς παντογνωστες.
Τελικά μάλλον έχει να κάνει με τον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας και λιγότερο με αυτήν καθαυτή την γνώση. Εξάλλου η γνώση και η ειδίκευση πως θα μπορούσε να αποτελεί κάτι μεμπτό, αφού λίγο - πολύ, αυτήν ψάχνουμε οι περισσότεροι.
Σαν εξαιρετικός γνώστης της ιδιογομωσης που είσαι, εύχομαι πραγματικά να λειτουργήσεις σαν πόλος έλξης και να βοηθήσεις με τις γνώσεις σου πολλούς νέους και παλιούς στην ιδιογομωση και όχι μόνο.
Καλωσηρθες στο HL.

Καλως ηρθαν τα νεα παιδια.
Μην αφηνετε τις διαφορες που εχετε σε τεχνικα θεματα, ή σε θεματα προτιμησης οπλων, φυσιγγιων, και γομωσεων, να γινουν προσωπικες. Ολοι, και παλιοι, και γνωριζοντες, εχουμε να κερδισουμε απο το διαλογο με αλλους ανθρωπους. Καλα ποσταρισματα σε ολους

Τα θέματα του HL το μόνο που δεν στερούνται είναι μετρήσεις και αποδεικτικά στοιχεία. Από εκεί και πέρα να αναγκάσουμε κάποιον να παραθέτει αποδείξεις για το κάθε τι που λέει, δεν γίνεται και δεν είναι το ζητούμενο. Όλοι έχουμε τις εμπειρίες μας και μπορούμε να αξιολογησουμε λιγο-πολύ τα λεγόμενα. Έχω ξαναπεί ότι εδώ είναι ένας χώρος αναψυχής και όχι δικαστήριο. Όποιος έχει αποδείξεις τις παραθέτει, ΑΝ ΘΈΛΕΙ.

Άργησα να χαιρετίσω και εγώ...
Είμαι ο Ευθύμης, από Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 25 χρονών φοιτητής Μηχανολόγος Οχημάτων, και από μικρό παιδί είχα τρέλα με την φύση, την επιβίωση, και πρόσφατα μπήκε στην ζωή μου και το κυνήγι... και βλέπω να πάει μακρυά αυτή η βαλίτσα..! .sarcastic.
.welcome.

.welcome.

Σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και για τα καλά σας λόγια!!! Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, ευτυχώς ή δυστυχώς, πρέπει να κοιτάξουμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί πριν μας κόψουν το κυνήγι και τα όποια τυχόν προσωπικά μας...μπορούν και να περιμένουν για μετέπειτα!

Θα αναφερθώ μόνο στο Σαράντο, διότι επιθυμώ να γνωρίζει ότι δεν έχω κανένα απολύτως προηγούμενο μαζί του και ότι επίσης δεν αναφερόμουν σε εκείνον, άλλωστε αμέσως μετά το μήνυμά του, που το διάβασα μόλις τώρα, μετέτρεψα από ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ σε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΤΙΣ 04/04/2014 ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 28/05/2016 το προφίλ του και τον ξεμπλόκαρα για να του δείξω ακριβώς ότι δεν έχουμε προηγούμενα, ούτε προσωπικά, αλλά ούτε και τεχνικά!!!

Ο Σαράντος έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει πάντα το ίδιο τεχνικό λάθος και του το είχα πει και τότε, διότι χωρίς να γεμίζει και να πειράζει τα δικά του φυσίγγια, ως καλός ή ως άριστος γνώστης, επιμένει στο να κάνει δοκιμές εμπορικών φυσιγγίων και οι δοκιμές αυτές φτάνουν μέχρι το σημείο Α ή μέχρι το σημείο Β και όχι μέχρι κάποιο αρκετά προχωρημένο ή πειραγμένο σημείο...με ότι αυτό συνεπάγεται και φυσικά με προδιαδικασμένα αποτελέσματα!!!

Είμαι αμετακίνητος στο ίδιο θέμα και είμαι αμετακίνητος και για τους επαγγελματίες βλητικούς πλην του Antonio Granelli που ήταν σχεδόν άριστος ιδιογομωτής!!!

Εγώ ανέκαθεν έπρεπε να ενεργήσω υποχρεωτικά ΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΒΩ ΚΕΦΑΛΙ, πριν κάποιος επηρεάσει με λανθασμένα στάνταρ κάποιους άλλους [Σαράντος] ή πριν κάποιος πουλήσει φυσίγγια [ξέρουν αυτοί], απλά πράγματα και με τη γνωστή κατάληξη να είμαι πάντα εγώ ο κακός της υπόθεσης...τόσο απλά...δεν πειράζει όμως ο χρόνος θα μας κρίνει όλους και όταν μερικοί-μερικοί καταλάβουν πως έχουν τα πράγματα...τότε αρκετοί θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν...

Σημειώνω επίσης ότι απαγορεύεται η πώληση φυσιγγίων από ιδιογομωτές και ότι ο νόμος το θεωρεί ως ποινικό αδίκημα, οπότε ας το σημειώσουν οι διαχειριστές του παρόντος forum και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι ιδιογομωτές επιθυμούν να πουλήσουν και όσοι κυνηγοί, σκοπευτές και ιδιογομωτές επιθυμούν να αγοράσουν από άλλους.

Καλή συνέχεια .shake.

Νικολα καλως ηρθες, δεν υπαρχει κανενας λογος να αποκλειστεις απο πουθενα εφοσον μοιραζεσαι τις γνωσεις σου κ σεβεσαι την αποψη των αλλων... Την γνωση του αλλου μπορει ο καθενας, αν δεν την ασπαζεται η δεν τον καλυπτει, να την θεωρησει ελλειπη, την αποψη του ομως, οποια κ αν ειναι αυτη, κ ειδικα αν δεν προσβαλει κανεναν, πρεπει παντα να την σεβεται... ;)
Ετσι προχωραμε εδω κ μοιραζομαστε τις εμπειριες μας...;)

Νικολα καλοσ ηρθεσ αλλοσ ενασ κερκυρεωσ μπουρλοτιερησ στο forum..shake hands.

Μπαλώκα, έμαθα ότι επήρες εκείνα τα αντιμόνια για να κάψεις μέχρι και τη γης...αλλά να προσέχεις να μη βαρείς προς τα βόρεια και πέσουνε τα σκάγια εκεί που κυνηγάει ο Λιάκος!!! .hunter.1.hunter..shoot.

Status
Not open for further replies.
Back