To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ τα παιδιά που γνωριζόμαστε ήδη και χαιρετώ και τα παιδιά που δεν γνωριζόμαστε ακόμη, λέγομαι Νίκος και κάνω συνέχεια πατέντες, οπότε γράφτηκα ως ΠΑΤΕΝΤΑΔΟΡΟΣ για να μην κουράζω με ονοματεπώνυμο! Διάβασα τους όρους χρήσης και δεν νομίζω να καταφέρω να τους τηρήσω όλους, οπότε όποτε χρειαστεί ή το επιθυμήσει η διαχείριση μπορεί να με μπλοκάρει χωρίς προειδοποίηση και θα το καταλάβω, άλλωστε ρώτησα τον Άρη και μου εξήγησε μερικά βασικά πράγματα, απλά είναι τεχνικά αδύνατον να ακολουθήσει κάποιος τους όρους κατά γράμμα και αυτό το γνωρίζω προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια!

Ελπίζω να καταφέρω να μην δημιουργήσω ποτέ κάποιο πρόβλημα και παρακαλώ όσους με γνωρίζουν και έχουν προηγούμενα μαζί μου να μην με προκαλέσουν! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία που μου παρέχεται και σας υπόσχομαι να προσπαθήσω να αποφύγω το όποιο τυχόν πρόβλημα παρουσιαστεί! :)
Τωρα Δεσαμε...η θα μας δεσουν με κανα μανδυα απο εκεινους τους ασπρους.yelling..yelling..ΚΑΛΩΣ το νικολακη τον Αναγκεμενο.RESPECT.

Δυστυχώς ουδέποτε είχα την πολυτέλεια να μπορώ να πράττω ακριβώς αυτό που ήθελα, όπως και τότε με την κατασκευή της μοναδικής αξιόπιστης συσκευής διάτρησης...που όμως ευτυχώς που δεν την αξιοποίησα τότε...διότι από τότε με απειλούσαν στα λόγια με μηνύσεις κτλ...

Άμα όμως γουστάρεις να ψαχτείς, να στην δώσω εσένα τη πατέντα και να σου πω πως να τη κατασκευάσεις και κάμε ύστερα τσι δοκιμές σου και βγάλτες ώξω να τρελάνεις κόσμο...αλλά να ξέρεις ότι θα σε βρίζουνε όσοι χάσουνε λεφτά και μπορεί να σε σακατέψουνε και στο ξύλο άμα σε πετύχουνε πουθενά και στο λέω επειδή γνωρίζω τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις!!!

.xm..xm..xm....συσκευή διάτρησης; Να μετράει δηλαδή την διάτρηση των σκαγιων ενός φυσιγγιου; Με ενδιαφέρει και μένα, να ξέρεις. :)

.xm..xm..xm....συσκευή διάτρησης; Να μετράει δηλαδή την διάτρηση των σκαγιων ενός φυσιγγιου; Με ενδιαφέρει και μένα, να ξέρεις. :)

Είχα γράψει κάποτε στο παλαιό forum που γνωριστήκαμε, για κάποιον Ιταλό που είχε κάνει κάποιες απλές δοκιμές βασισμένες στη πατέντα του Γάλλου Στρατηγού νομίζω Ζουρνέ το 1880 προς 1900 κάτι και όταν το έγραψα...θέλανε να με σφάξουνε οι φέροντες παρωπίδες και ο κάθε έμπορας που πουλούσε και έβγαζε ποσοστά...όταν εκείνη η Ιταλική εταιρεία που τους έδινε μεροκάματα έχασε στις δοκιμές διάτρησης...κτλ...

Η πατέντα είναι πάρα πολύ απλή και δίνει αυτό που καμία άλλη πατέντα δεν θα μπορέσει ποτέ να δώσει και ας χτυπιέται όσο θέλει ο κάθε καραγκιόζης ότι η δική του πατέντα δουλεύει καλύτερα, αρκεί κάποιος να διαθέτει λεφτά, χρόνο, υπομονή, τέχνη και σωστές βασικές αρχές και γνώσης παραμετροποίησης!!!

Θα γράψω ένα άρθρο και θα παραθέσω τα στοιχεία, θα σας δώσω τα σχέδια για να την αντιγράψετε όλοι όσοι θέλετε και να την δοκιμάσετε όλοι όσοι θέλετε, απλά κανείς από εσάς δεν θα καταφέρει να κάνει την σωστή παραμετροποίηση των παραγόντων και αυτό σας το εγγυούμαι προσωπικά...διότι απλά κανείς δεν πρόκειται να σας το επιτρέψει!

Παιδιά χαιρετώ την παρέα από την όμορφη αδελφή Κύπρο.
Με μια σύντομη περιήγηση στην σελίδα βρίσκω πως γίνεται καταπληκτική δουλειά. Επίσης το φόρουμ είναι πολύ ζωντανό αφού με το που ζήτησα μια συμβουλή, αρκετά παιδιά απάντησαν με μεγάλη προθυμία και τα ευχαριστώ. Νομίζω είναι πολύ όμορφο να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, τις εκφράζουμε τις απορίες μας, να δίνουμε τις συμβουλές μας και πάνω από όλα να μαθαίνουμε για την κοινή μας αρρώστια που ονομάζεται ΚΥΝΗΓΙ.
Όσο για μένα, είμαι από την όμορφη Λάρνακα της Κύπρου και το κυνήγι είναι η μεγάλη μου αγάπη (όπως και όλων μας) από μικρό παιδί που συντρόφευα τον πατέρα μου στα κυνηγοτόπια του νησιού. Για μένα το κυνήγι δεν είναι η κάρπωση αλλά ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο θήραμα, στη φύση και στον συνάδελφο κυνηγό.

Με μια σύντομη περιήγηση στην σελίδα βρίσκω πως γίνεται καταπληκτική δουλειά. Επίσης το φόρουμ είναι πολύ ζωντανό αφού με το που ζήτησα μια συμβουλή, αρκετά παιδιά απάντησαν με μεγάλη προθυμία και τα ευχαριστώ. Νομίζω είναι πολύ όμορφο να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, τις εκφράζουμε τις απορίες μας, να δίνουμε τις συμβουλές μας και πάνω από όλα να μαθαίνουμε για την κοινή μας αρρώστια που ονομάζεται ΚΥΝΗΓΙ.
Όσο για μένα, είμαι από την όμορφη Λάρνακα της Κύπρου και το κυνήγι είναι η μεγάλη μου αγάπη (όπως και όλων μας) από μικρό παιδί που συντρόφευα τον πατέρα μου στα κυνηγοτόπια του νησιού. Για μένα το κυνήγι δεν είναι η κάρπωση αλλά ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο θήραμα, στη φύση και στον συνάδελφο κυνηγό.
Αντώνη καλώς όρισες στην παρέα φίλε.

Καλωςορισες φιλε.
Θα βρεις αξιολογους ανθρωπους κ γνώση εδω.
Κ γω απο Κυπρο.
Καταγωγη κατεχομενη Πυργα Αμμοχωστου κ χωριό επαρχιας Λεμεσου.

Καλωςορισες φιλε.
Θα βρεις αξιολογους ανθρωπους κ γνώση εδω.
Κ γω απο Κυπρο.
Καταγωγη κατεχομενη Πυργα Αμμοχωστου κ χωριό επαρχιας Λεμεσου.
Που ήσουνα εσύ κρυμμένος και ξεπετάχτηκες ; .sarcastic.

Καλώς ήρθες Αντωνη από την Αθάνατη Μεγαλονησο .welcome.
Ή Πεθερά μου είναι από τα Σπηλιά στο όρος τροοδος

Status
Not open for further replies.
Back