Καλώς ήρθες Μίλτο..
Να καλωσορίσω αλλον εναν Επτανήσιο στη παρεα μας. Μίλτο καλώς ήρθες στη παρέα του Hunterslife. Βλεπω απο το άβαταρ ομοιοπαθης και εσύ........ha ha ha.Καλησπερα σε ολη την παρεα..ειμαι ο Μιλτος καταγωμαι απο Θεσσαλονικη και μενω μονιμα τα τελευταια 7 χρονια στην Ιθακη..τα κυνηγια μου ειναι γουρουνι- η αρρωστια μου, μπεκατσα και περδικα..ασχολουμαι εδω και 5 χρονια με την ιδιογομωση πιο πολυ απο αναμνησεις που ειχα απο τον παππου μου και επειδη ειναι ενα ωραιο και μεγαλο κεφαλαιο που οσο ζεις μαθαινεις και εξελισεσαι!Και παλι ευχαριστω για την αποδοχη στον χωρο σας.
Καλώς ήρθες Γιάννη.Καλησπερα στην ωραια παρεα σας!Ειμαι ο Γιαννης και χαιρομαι που θα τα λεμε σ'αυτον τον τοπο και γιατι οχι κι απο κοντα!Καλως σας βρηκα !
Γιάννη καλωσόρισες!!!!Καλησπερα στην ωραια παρεα σας!Ειμαι ο Γιαννης και χαιρομαι που θα τα λεμε σ'αυτον τον τοπο και γιατι οχι κι απο κοντα!Καλως σας βρηκα !
Καλώς ήρθες Γιάννη.
Ο Γιάννης είναι "μπαξές" μεγάλος στον χώρο...!
Καλώς ήρθες Γιάννη!Καλησπερα στην ωραια παρεα σας!Ειμαι ο Γιαννης και χαιρομαι που θα τα λεμε σ'αυτον τον τοπο και γιατι οχι κι απο κοντα!Καλως σας βρηκα !
Εσωτερικος μεταναστης ειμαι Μανο,με ριζες απο την...μιση Πελλοπονησο.Ειμαι 50 και οσον αφορα την πρατινα....με τρελα!Γιάννη καλωσόρισες! Για πες μας αν θες περιοχη και ηλικία! Επιςης δεκτά μέλη γίνονται μονο όσοι τρώνε προβατίνα
καλώς τον Γιάννη στην παρέα μαςΕσωτερικος μεταναστης ειμαι Μανο,με ριζες απο την...μιση Πελλοπονησο.Ειμαι 50 και οσον αφορα την πρατινα....με τρελα!
Μπαξες,ειναι η παρεα σας Γιωργο!Ευχαριστω για το καλωσορισμα ολους σας!Καλώς ήρθες Γιάννη.
Ο Γιάννης είναι "μπαξές" μεγάλος στον χώρο...!
Καλως ηρθες Γιαννη καλη διαμονηΕσωτερικος μεταναστης ειμαι Μανο,με ριζες απο την...μιση Πελλοπονησο.Ειμαι 50 και οσον αφορα την πρατινα....με τρελα!
Εσωτερικος μεταναστης ειμαι Μανο,με ριζες απο την...μιση Πελλοπονησο.Ειμαι 50 και οσον αφορα την πρατινα....με τρελα!