ευχαριστω , το πρωτο πραγμα που εκανα οταν μπηκα ηταν να διαβασω ολες της σελιδες απο τα παλια φυσιγγια που εχετε γραψει , και με ενθουσιασαν οι φωτογραφιες
Καλός ήρθες στην παρεα ΝικοΓΕΙΑ σας ειμαι απο Σαμο , ασχολουμε με την ιδιογωμοση , και μου αρεσουν ολα τα παλια κυνηγητηκα ειδη οπως παλια οπλα και παλια συλεκτηκα φυσιγγια , εχω φυσιγγια 20ετιας και βαλε που ρηχνω ακομα χωρης πρωβλημα
Καλως ηρθες Νικο απο τον παραδεισοΓΕΙΑ σας ειμαι απο Σαμο , ασχολουμε με την ιδιογωμοση , και μου αρεσουν ολα τα παλια κυνηγητηκα ειδη οπως παλια οπλα και παλια συλεκτηκα φυσιγγια , εχω φυσιγγια 20ετιας και βαλε που ρηχνω ακομα χωρης πρωβλημα
Καλώς ήρθες Νικόλα. ....ΓΕΙΑ σας ειμαι απο Σαμο , ασχολουμε με την ιδιογωμοση , και μου αρεσουν ολα τα παλια κυνηγητηκα ειδη οπως παλια οπλα και παλια συλεκτηκα φυσιγγια , εχω φυσιγγια 20ετιας και βαλε που ρηχνω ακομα χωρης πρωβλημα
ΓΕΙΑ σας ειμαι απο Σαμο , ασχολουμε με την ιδιογωμοση , και μου αρεσουν ολα τα παλια κυνηγητηκα ειδη οπως παλια οπλα και παλια συλεκτηκα φυσιγγια , εχω φυσιγγια 20ετιας και βαλε που ρηχνω ακομα χωρης πρωβλημα
Γιάννη καλώς ήρθες στην παρέα του Hunterslife και καλή διαμονή.Καλησπερα στην ωραια παρεα σας!Ειμαι ο Γιαννης και χαιρομαι που θα τα λεμε σ'αυτον τον τοπο και γιατι οχι κι απο κοντα!Καλως σας βρηκα !
Καλώς ήρθες Νικο στη παρέα μας.ΓΕΙΑ σας ειμαι απο Σαμο , ασχολουμε με την ιδιογωμοση , και μου αρεσουν ολα τα παλια κυνηγητηκα ειδη οπως παλια οπλα και παλια συλεκτηκα φυσιγγια , εχω φυσιγγια 20ετιας και βαλε που ρηχνω ακομα χωρης πρωβλημα
Καλως ηρθες ΝικοΓΕΙΑ σας ειμαι απο Σαμο , ασχολουμε με την ιδιογωμοση , και μου αρεσουν ολα τα παλια κυνηγητηκα ειδη οπως παλια οπλα και παλια συλεκτηκα φυσιγγια , εχω φυσιγγια 20ετιας και βαλε που ρηχνω ακομα χωρης πρωβλημα
Νίκο καλωσήρθες και απο μενα!ΓΕΙΑ σας ειμαι απο Σαμο , ασχολουμε με την ιδιογωμοση , και μου αρεσουν ολα τα παλια κυνηγητηκα ειδη οπως παλια οπλα και παλια συλεκτηκα φυσιγγια , εχω φυσιγγια 20ετιας και βαλε που ρηχνω ακομα χωρης πρωβλημα