Καλησπερα ειμαι ο Χρηστος.Κυνηγαω 3 χρονια σε Εβρο κ Λεσβο.Πολυ καρτερι με BERETTA κ λιγες φερμες με SETTER.
Καλησπερα ειμαι ο Χρηστος.Κυνηγαω 3 χρονια σε Εβρο κ Λεσβο.Πολυ καρτερι με BERETTA κ λιγες φερμες με SETTER.
Χρήστο καλώς ήρθες στην παρέα μας!Καλησπερα ειμαι ο Χρηστος.Κυνηγαω 3 χρονια σε Εβρο κ Λεσβο.Πολυ καρτερι με BERETTA κ λιγες φερμες με SETTER.
Kαλωσ ηρθες Χρηστο καλα ποσταρισματα,,,,,,Καλησπερα ειμαι ο Χρηστος.Κυνηγαω 3 χρονια σε Εβρο κ Λεσβο.Πολυ καρτερι με BERETTA κ λιγες φερμες με SETTER.
XρηστοΚαλησπερα ειμαι ο Χρηστος.Κυνηγαω 3 χρονια σε Εβρο κ Λεσβο.Πολυ καρτερι με BERETTA κ λιγες φερμες με SETTER.
Καλός τον Χρήστο !Καλησπερα ειμαι ο Χρηστος.Κυνηγαω 3 χρονια σε Εβρο κ Λεσβο.Πολυ καρτερι με BERETTA κ λιγες φερμες με SETTER.
Γιάννης και Κώστας,Ιτέα,συγχαρητήρια για τη σελίδα ,ευχαριστούμε για την αποδοχή,καλό κυνήγι σε όλους...