Καλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Καλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Καλός τον Γιώργο !Καλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Γιάννης και Κώστας,Ιτέα,συγχαρητήρια για τη σελίδα ,ευχαριστούμε για την αποδοχή,καλό κυνήγι σε όλους...
Καλως ηρθατε Παλικαρια καλη διαμονηΚαλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Καλωσόρισες και καλή διαμονήΚαλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Γιάννης και Κώστας,Ιτέα,συγχαρητήρια για τη σελίδα ,ευχαριστούμε για την αποδοχή,καλό κυνήγι σε όλους...
Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε στην όμορφη παρέα μας!Καλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Καλος ηρθες στην παρεα. Γιωργο...!!!Καλως σας βρήκα κι εγω... Είμαι ο Γιώργος και μένω στην Αττική. Κυνηγάω με ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ. Μέχρι πρότινος κυνηγούσα μόνο τσιχλοκότσυφα και φάσα (περιστασιακά). Ελπίζω από φέτος να προστεθούν κι αλλα είδη θηράματων στο γιλέκο.
Καλησπερα στην παρεα, νεος εδω! Το ονομα μου ειναι Βασιλης, μενω Αθηνα αλλα εχω καταγωγη απο Τρικαλα οπου κανω τα περισσοτερα κυνηγια μου! Κυριως μπεκατσα παρεα με το ενα ποϊντερακι που εχω!