George Ant.
Staff member
Καλημέρα σας! Με λένε Γιώργο και μόλις ξεκίνησα το κυνήγι. Η εμπειρία μου είναι μηδενική, οπότε όλα μου φαίνονται άγνωστα και όμορφα! Συνοδεία έχω μια Benelli M2 και έναν φίλο. Κυνηγάω πέριξ Αττικής...
Καλημέρα σας! Με λένε Γιώργο και μόλις ξεκίνησα το κυνήγι. Η εμπειρία μου είναι μηδενική, οπότε όλα μου φαίνονται άγνωστα και όμορφα! Συνοδεία έχω μια Benelli M2 και έναν φίλο. Κυνηγάω πέριξ Αττικής...
Καλώς ήρθες στην παρέα Γιώργο!!!Καλημέρα σας! Με λένε Γιώργο και μόλις ξεκίνησα το κυνήγι. Η εμπειρία μου είναι μηδενική, οπότε όλα μου φαίνονται άγνωστα και όμορφα! Συνοδεία έχω μια Benelli M2 και έναν φίλο. Κυνηγάω πέριξ Αττικής...
Καλως ηρθες Γιωργο στην παρεα μας εδω θα μαθεις πολλα και καλα πραγματα ορεξη να εχεις και ολα τα παιδια ειναι απιστευτα φιλικα και βοηθουν αφανταστα στο λεω εκ πειραςΚαλημέρα σας! Με λένε Γιώργο και μόλις ξεκίνησα το κυνήγι. Η εμπειρία μου είναι μηδενική, οπότε όλα μου φαίνονται άγνωστα και όμορφα! Συνοδεία έχω μια Benelli M2 και έναν φίλο. Κυνηγάω πέριξ Αττικής...
Γιωργο καλως ηρθες και καλη διαμονηΚαλημέρα σας! Με λένε Γιώργο και μόλις ξεκίνησα το κυνήγι. Η εμπειρία μου είναι μηδενική, οπότε όλα μου φαίνονται άγνωστα και όμορφα! Συνοδεία έχω μια Benelli M2 και έναν φίλο. Κυνηγάω πέριξ Αττικής...
Γιώργο και Βασίλη καλώς ήρθατε στη παρέα μας παλικάρια. Καλά να περάσετε.Καλημερα με λενε Βασίλη ειμαι παλιο μελος αλλα θα ξανα συστηθω δεν ειναι κακο. Μενω Αθηνα εχω τεσσερα ποιντερ δυο μεγαλους αρσενικους 5 χρονων και δυο κουκλιτσες 6 μηνων. Κυνηγαω εδω κοντα συνθως Αττικο Βοιωτια ορτυκι μπεκατσα και Περδικα. Ευχαριστω εκ των προτερων για την καλη παρεα σας.!!!!
ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΕΤΡΟ ΜΕΝΩ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑ.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.